reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jezu dziewczyny jak ja już bym chciała :/ poważnie, mam nadzieję, że skończę 37 tc i od razu po zdjęciu pessara mnie ruszy. chcę ju Małego mieć przy sobie i go męczyć, rozpieszczać, tulać i nie spuszczać z oka.. to będzie dłuuuugi maj, co :(?

w ogóle to śniło mi się, że 2 z Was urodziły ;) nie pamiętam dokładnie która druga, ale na stówę pierwsza - nie pamiętam tylko nicka :( - dziewczyna z filiżanką na zdjęciu w avatarze ;) ale to był przyjemny sen :) i może dlatego tak mi się już zachciało ;p

hahhaa;-) z fliżanką ta ja jestem;-) ciekawe czy masz prorocze sny;-)

reklama
Ewus co oni tam za cyrki znowu odstawiaja :no::no::wściekła/y: To ze sa skurcze to chyba powinni je monitorowac non-stop a nie kase oszczedzac i raz dziennie robic...ehhh co to za szpital ze tez masz tylko jeden wybor :-( Zdec niech sie ona tam dzielnie trzyma..

Klementinka dobrze ze juz na swoim, dawno cie tu nie bylo :tak:

Kajdusia sliweczki w salonie powiadasz mmm.. :-D A ten sen z imprezka zanim pojawi sie laktacja to mi sie tez by bardzo spodobal :-p U nas polozna na kursie mowila ze jak dzidzius troche starszy i dluzsze przerwy miedzy karmieniami, to mozna sobie male piwko lub winko zafundowac pod warunkiem ze sie mleko najpierw odciagnie i nim potem malucha nakarmi, bardzo ciekawy wyklad az sobie dokladnie zapisalam co i jak :-D

gosiagro super wiesci :-D Moze macica i szyjka sobie po prostu zaczely cwiczyc, i powoli sie naciagaja przed porodem, oby juz zaden bol nie wrocil ;-)

A ja nie wiem co by tu na obiad wymyslic..przez to slonce nawet jesc sie nie chce :rofl2: chyba po raz kolejny truskawki ze smietana wszamam hm..

Ewitka - dzidziuś najlepiej będzie wiedział kiedy pojawić sie na świecie :tak: a moze zostaniesz czerwcówką przyszłoroczną? :-)
Magda M - no ja niestety nie pomogę, bo nawet nie miałam poziomu wód badanego :baffled:
lasposa - bardzo dziekuje :-)
liliti - dobrze, że u Ciebie lepiej :tak:

Heh jak to dobrze mieć męża :-D ktoś mi zrobił obiadek, a nie sama się muszę męczyć :-) zajrzę później, bo teraz gołąbki z ziemniaczkami i mizerią czekają :laugh2:

Wszystkim po wizytach gratuluję dobrych wieści :tak::-D

gosiagro cieszę się że wszytko stanęło w miejscu!:))))) Jeszcze dwa tygodnie i już będzie super;) Jesteś daleko, więc za dwa - trzy tygodnie jak mała by się już urodziła to i tak byłaby w terminie.

oooo karo dokładnie Ty ;D

z tą laktacją to wiecie fajnie by było jakby kobieta miała po ciąży wolne od wszelkich zakazów np. na 3 dni, mogła się najeść czego chce i ile chce, wypić co nieco, jakąś fajeczkę wypalić i w ogóle żeby na kolejne miesiące zaczerpnąć sił ;)

Koriander fajnie ze ktos mnie pamieta:)
te truskawy to juz u Ciebie takie powszechne i cena normalna?

widze ze kilka z Was mialo problemy, cale szczescie juz bliziutko do terminow wiec tez bezpieczniej
Ewus trzymaj sie i niech te twoje lobuziaki posiedza jeszcze w brzusiu
Gosiagro dobrze ze idzie w pozytywna strone

reklama
I już jestem z powrotem :-) Podłączyli nas pod KTG - czynności skurczowej nie ma!!! Rozwarcie jak było tak jest i się trzyma na szczęście, i szyjka nadal uformowana - wiec wygląda na to, że te kłucia przynajmniej w moim przypadku nie są od szyjki ;-)
Teraz już na spokojnie mogę czekać 2 tyg do planowej wizyty.

Do góry