reklama
scorpioniczkaa
Fanka BB :)
kasiulka raczej coś ci zaszkodziło, bo wątpię, aby nudności wróciły. Ale nie zazdroszczę sprzątania
dziewczyny ja dzisiaj jechałam do pracy i było -28 stopni. masakra jakaś. Nawet się z samochodu nie chciało wysiadać. córę ubrałam ciepło, ale w aucie i tak jeszcze ja kocem okryłam.
ja chce już wiosny :-( najgorsze, ze już się ledwo mieszczę w kurtkę zimową i nie mam pojęcia co robić?? Nie bardzo mi sie opłaca kupować nową na końcówkę zimy. szukałam w lumpeksach, ale tam same maszkary.
dziewczyny ja dzisiaj jechałam do pracy i było -28 stopni. masakra jakaś. Nawet się z samochodu nie chciało wysiadać. córę ubrałam ciepło, ale w aucie i tak jeszcze ja kocem okryłam.
ja chce już wiosny :-( najgorsze, ze już się ledwo mieszczę w kurtkę zimową i nie mam pojęcia co robić?? Nie bardzo mi sie opłaca kupować nową na końcówkę zimy. szukałam w lumpeksach, ale tam same maszkary.
scorpioniczkaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja rowniez spodziewam sie dzidzi w czerwcu, termin mam na 29go juz nie moge sie doczekac. Czy moge sie do was dolaczyc;-)? Pozdrawiam wszystkie mamusie
Witaj i rozgość się.
C
cobra18
Gość
marzena25 czesc) pisz z nami jak najwiecej
Kasiulka_1980 na moje fachowe oko ,to ze stresu przed usg
Kasiulka_1980 na moje fachowe oko ,to ze stresu przed usg
Ewus – Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. Życzę Ci przede wszystkim już samych radosnych chwil, aby dni do rozwiązania wypełnione były promieniami słonecznymi i wsparciem najbliższych a przyjście na świat Twoich cudownych, zdrowych maleństw ukoiło Twoje serduszko.
Mam też do Was pytanko. O co chodzi z tym połówkowym USG??? Czy ono się różni od pozostałych???
cześć kochane!
nemezizaki-Usg połówkowe jest bardzo szcegółowe, sprawdzane są wszystkie pomiarey- główki, serduszka i wszystkich narządów, lekarz ocenia rozwój maleństwa i sprawdza, czy wszystko rośnie miarowo:-)
ja mam wizytę w czwartek- już się nie mogę doczekać mojego usg.
Poza tym ewus- wszystkiego nananannananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!
reklama