P
paula24211
Gość
Dobranoc dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, kurde,juz nie wiem co mam myslec i robic. Strasznie boli mnie dzis brzuch ;/ Wolny dzien mialam,ale tutaj pogoda orkopna,wiec w sumie leniuchowalam tylko. No i w dzien rozbolal mnie brzuch do tego stopnia,ze az wzielam no-spe,a to dopiero 3raz podczas ciazy. No i zjadlam sobie obiadokolacje z godzine temu i znowu mnie rozbolalo. Strasznie. nie sa to skurcze,poprostu ciagly bol,jak przy okresie,choc wtedy to bolalo mnie jeszcze mocniej. Wzielam kolejna no-spe. Nie mam nic oprocz tego, zadnego plamienia, biegunki czy wimiotow. Denerwuje sie strasznie Czy ktorejs z Was tez tak boli? Mnie wczesniej pobolewal,ale nie tak mocno,dalo sie wytrzymac i w pracy,bez tabletek. a dzis... :-( Dzis to 10tydz. i 5dz.
Dziewczyny wróciłam:-(
Wykrakałam sobie to zwolnienie, chciałam wziąść żeby przeczekać grypę, a tymczasem dostałam bo mam jak najwięcej wypoczywać. Z mojej "dziury" zrobił się krwiak i jest duży bo ma 2cm na 1cm:--( Ale lekarz powiedział że najważniejsze że serduszko bije, bo jak sobie niunia poradziła w 5tygodniu to teraz też jest duża szansa że poradzi sobie do końca. Moja niunia ma 2,3cm i jest wg USG w 9w0d, czyli prawie idealnie jak suwaczek i z tego się cieszę, że niunia rośnie;-)
A z tym krwiaczyskiem jakoś sobie poradzimy, mam nadzieję....
Dziewczyny "krwiakowe" czy któraś z was dostała Cyclonamine? Bo czytałam ulotkę i jest w niej że kobiety w ciąży nie powinny stosować:-(
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak duże macie te krwiaki??
Bo dla mnie to jakieś dziwne, jak byłam u innego lekarza to już tego nie było, chyba miał jakiś szitowski sprzęt
Dziewczyny, kurde,juz nie wiem co mam myslec i robic. Strasznie boli mnie dzis brzuch ;/ Wolny dzien mialam,ale tutaj pogoda orkopna,wiec w sumie leniuchowalam tylko. No i w dzien rozbolal mnie brzuch do tego stopnia,ze az wzielam no-spe,a to dopiero 3raz podczas ciazy. No i zjadlam sobie obiadokolacje z godzine temu i znowu mnie rozbolalo. Strasznie. nie sa to skurcze,poprostu ciagly bol,jak przy okresie,choc wtedy to bolalo mnie jeszcze mocniej. Wzielam kolejna no-spe. Nie mam nic oprocz tego, zadnego plamienia, biegunki czy wimiotow. Denerwuje sie strasznie Czy ktorejs z Was tez tak boli? Mnie wczesniej pobolewal,ale nie tak mocno,dalo sie wytrzymac i w pracy,bez tabletek. a dzis... :-( Dzis to 10tydz. i 5dz.
http://www.suwaczki.com/
Oby tego krwiaka nie było i żebym mogła zacząć chodzić na spacery to świeże powietrze na mnie dobrze podziała i może będę lepiej spać w nocy.