reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Oglądałam tą książkę ostatnio i zastanawiałam się nad jej kupnem ... ale jak polecasz to nie mam wątpliwości ... ;)
To naprawdę świetna pozycja z humorem napisana, ale nie przedstawia ciąży jako napiękniejszy okres w życiu kobiety tylko opisuje prawdę i ma wiele ciekawych porad.
To w czwartek razem będziemy miały stresa ... Ja też mam wizytę, jeszcze nie przezierność (chyba) ale zawsze to wizyta ...
Ja mam na 15:30, to co mnie cieszy to to, że znowu zobaczę moją już "niefasolkę" a małego człowieka...

reklama
ja mam wizytę o 16 ...
no tak, Ty zobaczysz już "ludzika" - ale super!
ja widoku tej małej fasolki też nie mogę się doczekać ... chyba gdybym mogła to zaglądałabym tam codziennie :-):-):-):-):-)

Co wlacze TVN to reklama ich fundacji i chore dzieci. Jakos odkad jestem w ciazy to mi nie tak jak na to patrze :-(

Też to zauważylam i też mam takie odczucia. Ta reklama zawsze leciała, ale nigdy nie zwracałyśmy na nią uwagu.

Ja dzisiaj miałam pierwsze mycie zębów bez odruchu wymiotnego :-)

A myślałam, że tylko ja wymiotowałam po umyciu zębów :-D

gosiagro - co u Ciebie? Jak się dzisiaj czujesz?

Myslę, że teraz po prostu inaczej trochę postrzegamy świat a szczególnie dzieci ...
Ja sama złapałam się ostatnio na tym, że jak widzę kogoś z wózkiem dziecięcym to od razu zastanawiam się czy to dobry wózek, bezpieczny itd ... patrzę na firmę i szukam w pamięci opinii o tym wózku ...

szczerze współczuję Wam tych sensacji żołądkowych, mnie to omija szerokim łukiem, jak na razie ....

ja mam wizytę o 16 ...
no tak, Ty zobaczysz już "ludzika" - ale super!
ja widoku tej małej fasolki też nie mogę się doczekać ... chyba gdybym mogła to zaglądałabym tam codziennie :-):-):-):-):-)
myślę, że zobaczysz już małego człowieka, ja miałam USG w 10 tc i na monitorku był mały człowiek ;-)

A myślałam, że tylko ja wymiotowałam po umyciu zębów :-D
Widzisz, aż przypomniały mi się słowa piosenki "nie jesteś sama, nieee, nie jesteś samaaa, nieeee" hiihi

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!:-)
Ja już wróciłam do domu i teraz do wieczora mam zamiar poświęcać się błogiemu lenistwu przed telewizorem i ewentualnie komputerem:-)

Witajcie:-) ale sobie po tym szpitalu pospałam, zasnęłam wczoraj o 21.30 i dopiro wstałam:-)
Efektem szpitalnego pobytu jest kolejny kilogram na minusie, mam już minus 6, ciekawe co na to powie mój gin...
Życzę wszyskim czerwcóweczkom, które mają dzisiaj wizyty samych pozytywnych wieści:-D

Kasiulka Czuję się w miarę OK

Zdec Super, że już jesteś w domu, teraz tylko leniuchowanie:tak: Ja też leniuszkuję, nawet tego posta nie piszę sama, tylko dyktuję mężowi;-)
A propos mężów to mój chodzi ze mną na wizyty, ale dopiero za tydzień będzie pierwszy raz bezpośrednio przy badaniu usg, już nie może się doczekać:-)

Cześć Dziewczyny, pozdrowienia od Jacka w roli asystenta ;-)

reklama
A propos mężów to mój chodzi ze mną na wizyty, ale dopiero za tydzień będzie pierwszy raz bezpośrednio przy badaniu usg, już nie może się doczekać:-)

Cześć Dziewczyny, pozdrowienia od Jacka w roli asystenta ;-)

Cześć Jacku ponownie!:-)
Gosia a ty widzę że doczekałaś się osobistego asystenta:-D

Do góry