reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Oglądałam tą książkę ostatnio i zastanawiałam się nad jej kupnem ... ale jak polecasz to nie mam wątpliwości ... ;)
To naprawdę świetna pozycja z humorem napisana, ale nie przedstawia ciąży jako napiękniejszy okres w życiu kobiety tylko opisuje prawdę i ma wiele ciekawych porad.
To w czwartek razem będziemy miały stresa ... Ja też mam wizytę, jeszcze nie przezierność (chyba) ale zawsze to wizyta ...
Ja mam na 15:30, to co mnie cieszy to to, że znowu zobaczę moją już "niefasolkę" a małego człowieka...

reklama
ja mam wizytę o 16 ...
no tak, Ty zobaczysz już "ludzika" - ale super!
ja widoku tej małej fasolki też nie mogę się doczekać ... chyba gdybym mogła to zaglądałabym tam codziennie :-):-):-):-):-)

Co wlacze TVN to reklama ich fundacji i chore dzieci. Jakos odkad jestem w ciazy to mi nie tak jak na to patrze :-(

Też to zauważylam i też mam takie odczucia. Ta reklama zawsze leciała, ale nigdy nie zwracałyśmy na nią uwagu.

Ja dzisiaj miałam pierwsze mycie zębów bez odruchu wymiotnego :-)

A myślałam, że tylko ja wymiotowałam po umyciu zębów :-D

gosiagro - co u Ciebie? Jak się dzisiaj czujesz?

Myslę, że teraz po prostu inaczej trochę postrzegamy świat a szczególnie dzieci ...
Ja sama złapałam się ostatnio na tym, że jak widzę kogoś z wózkiem dziecięcym to od razu zastanawiam się czy to dobry wózek, bezpieczny itd ... patrzę na firmę i szukam w pamięci opinii o tym wózku ...

szczerze współczuję Wam tych sensacji żołądkowych, mnie to omija szerokim łukiem, jak na razie ....

ja mam wizytę o 16 ...
no tak, Ty zobaczysz już "ludzika" - ale super!
ja widoku tej małej fasolki też nie mogę się doczekać ... chyba gdybym mogła to zaglądałabym tam codziennie :-):-):-):-):-)
myślę, że zobaczysz już małego człowieka, ja miałam USG w 10 tc i na monitorku był mały człowiek ;-)

A myślałam, że tylko ja wymiotowałam po umyciu zębów :-D
Widzisz, aż przypomniały mi się słowa piosenki "nie jesteś sama, nieee, nie jesteś samaaa, nieeee" hiihi

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!:-)
Ja już wróciłam do domu i teraz do wieczora mam zamiar poświęcać się błogiemu lenistwu przed telewizorem i ewentualnie komputerem:-)

Witajcie:-) ale sobie po tym szpitalu pospałam, zasnęłam wczoraj o 21.30 i dopiro wstałam:-)
Efektem szpitalnego pobytu jest kolejny kilogram na minusie, mam już minus 6, ciekawe co na to powie mój gin...
Życzę wszyskim czerwcóweczkom, które mają dzisiaj wizyty samych pozytywnych wieści:-D

Kasiulka Czuję się w miarę OK

Zdec Super, że już jesteś w domu, teraz tylko leniuchowanie:tak: Ja też leniuszkuję, nawet tego posta nie piszę sama, tylko dyktuję mężowi;-)
A propos mężów to mój chodzi ze mną na wizyty, ale dopiero za tydzień będzie pierwszy raz bezpośrednio przy badaniu usg, już nie może się doczekać:-)

Cześć Dziewczyny, pozdrowienia od Jacka w roli asystenta ;-)

reklama
A propos mężów to mój chodzi ze mną na wizyty, ale dopiero za tydzień będzie pierwszy raz bezpośrednio przy badaniu usg, już nie może się doczekać:-)

Cześć Dziewczyny, pozdrowienia od Jacka w roli asystenta ;-)

Cześć Jacku ponownie!:-)
Gosia a ty widzę że doczekałaś się osobistego asystenta:-D

Do góry