Jak gdzieś jadę to mąż już mówi żebym drogi do domu nie zapomniała...hihi
Ci nasi panowie to potrafią wszystko wykorzystać żeby sobie z nas zażartować :-) mój jest identyczny tyle że teraz coraz częściej sama daje mu powody do żartów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak gdzieś jadę to mąż już mówi żebym drogi do domu nie zapomniała...hihi
no i mam problem
wlasnie wrocilam z pogotowia
krwiak, na szczescie z dzieckiem wszystko w porzadku
juto mam sie zglosic do lekarza prowadzacego i on zadecyduje co dalej
moglam zostac w szpitalu ale lekarka powiedziala ze to nic wiecej nie da niz lezenie w domu
a ja dopiero trafiłam na Twoją odpowiedź, zaległości mam...ja jestem z czyżykowa a chodze do Michalewskiego
dziewczyny ja sie chyba dzis wykoncze..tak mnei brzuch boli jak bym miala okres dostac. no centralnie tak samo, nawet poleciąlo mi znowu z 3 krople krwi , i na tym sie skonczyło, jak ja wytrzymam do czwartku to bedzie cud, tak bardzo sie boje , ze to tylko kwestja czasu, nic nie robie tylko siedze i rycze, a mama mowi ze to sie nic nie dzieje tylko macica rozciaga, ale taki bol??? i znowu ta cholerna krew malo bo malo ale znowu ja widze .... :------(
ja krwaiaka nie mam, brałam luteine, teraz jzu lekarz powiedział ze narazie mozna odstawic, kurcze moze te bole to rzeczywiscie ta macica?? bo nei jest tak ze cały czas boli, jest w roznym nasileniu, np. teraz prawie wogole.. byłam w WC krwi ani śladu teraz , wiec narazie zachowam zimna krew postaram sie, a jak bezdie sie cos działo to napewno pojade.Nastucha11 - być może należę do panikar ale też tak mi się działo, jak tylko zobaczyłam trochę krwi zaraz pojechałam do szpitala - trafiłam na wspaniałego lekarza szybko się mną zajął, od ręki zrobił mi usg (wyszło że jest krawiak) dostałam leki inakaz leżenia w domu i etraz jest ok. W poprzedniej ciąży niestety trafiłam na lekarza któremu przeszkodziłam w niedzielnym dyżurze wysłał mnie bez niczego do domu i czekałam na wizyte do swojej gin 3 dni i skończyło się 1,5 m-c pobytem w szpiatlu - więc jeżeli cię to tak niepokoi to jedź do szpiatla choćby za chwile i nie czekaj do wizyty