reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
kurcze właśnie doszedł do mnie zapach spalenizny, spaliłam ziemniaki, musze leciec cos z tym zrobic...
To się tylko ciężarnej mogło zdarzyć
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
widze ze chumorki dopisuja ale skeroza tez dopada nas niezle
Humory dopisują bo się 1 trymestr kończy
magdalena79
Fanka BB :)
z ziemniaków nic nie zostało, na ratunek przyszły pierogi z zamrażalki;-)
no suwaczek też działa
no suwaczek też działa
Klementinka
no i mam problem
wlasnie wrocilam z pogotowia
krwiak, na szczescie z dzieckiem wszystko w porzadku
juto mam sie zglosic do lekarza prowadzacego i on zadecyduje co dalej
moglam zostac w szpitalu ale lekarka powiedziala ze to nic wiecej nie da niz lezenie w domu
moglam zostac w szpitalu ale lekarka powiedziala ze to nic wiecej nie da niz lezenie w domu
no i mam problem
W takim razie leż i odpoczywaj, a krwiak na pewno się wchłonie :-) już parę dziewczyn tu miało podobnie. Najważniejsze że z dzieckiem wszystko dobrze :-)
reklama
Gosia***
Klementinka odpoczywaj dużo i nie denerwuj siębędzie dobrze
A z ta pamięcią to ja tez problemy mamostatnio odcedziłam ziamniaki i odstawiłam spowrotem na kuchenkę...tyle że gaz zapomnialam wyłączyćdopiero jak porządnie zaczęło śmierdzieć to się zorientowałam A wczoraj poszłam do sklepu i nie mogłam sobie przypomniec co chcęa sprzedawczyni chcąc mi pomóc mówi "chlebek?" więc odparłam że tak i nic więcej nie kupilam tak mi wstyd było Jak gdzieś jadę to mąż już mówi żebym drogi do domu nie zapomniała...hihi
A z ta pamięcią to ja tez problemy mamostatnio odcedziłam ziamniaki i odstawiłam spowrotem na kuchenkę...tyle że gaz zapomnialam wyłączyćdopiero jak porządnie zaczęło śmierdzieć to się zorientowałam A wczoraj poszłam do sklepu i nie mogłam sobie przypomniec co chcęa sprzedawczyni chcąc mi pomóc mówi "chlebek?" więc odparłam że tak i nic więcej nie kupilam tak mi wstyd było Jak gdzieś jadę to mąż już mówi żebym drogi do domu nie zapomniała...hihi