reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro Widzę po zdjęciu USG że chodzisz do lekarza na Glinianą. Chodzisz na NFZ? Słyszałam że jest tam dobra ginka, tylko nie pamiętam nazwiska:confused:
A ty do kogo chodzisz?

ja chodze prywatnie, do doktora Kłóska, ale sa tam tez inne gabinety, więc pewnie i ta kobieta przyjmuje:-)

to mój jakiś inny, jak wykupię to ci napisze;-)

dziewczyny pytałam o ta opryszczę i jeżeli pojawi się pierwszy raz podczas ciąży to może być niebezpieczne, ale jeżeli juz występowała wczesniej to nie.

Witajcie! z zpartym tchem czytałam wieści o ewitce... poryczalam się jak bóbr... trzymaj się kochana...
[*]:-(

.. wiecie co niewiem jak wy ale ja czuję się jak pasztet zajęczy jakaś taka pasudna (pryszcze na twarzy) i jakąś taką buzię mam spuchnięta patrzeć na siebie nie mogę ... dobrze że moje facety mi mówią że jestem śliczna w tej ciąży - kłamczuchy... :eek:

aaaa dzisiaj szok z rana obudziła mnie chęć na małe igraszki ( od początku miałam wstręt) czyzby hormony buzowały:confused:

Ps. której maż jest z Dziwnowa bo ja jestem przybyła ale mój M jest tubylcem z pewnością się znają bo przecież to nie metropolia ...;-)

Ewitka normalnie nie wiem co powiedzieć :-( przykro strasznie. 3maj się!!

A ja właśnie nadrobiłam po części zaległości w czytaniu postów i czekam aż obiadek się zrobi bo jestem głodna.

Witam nowe czerwcóweczki ipozdrawiam Ewitka nie wiem co powiedzieć ale trzymaj sie życze szybkiego powrotu do naszego stanu napewno wszystko będzie dobrze następnym razem. A dzisiejszym mamuśkom z pozytywnymi wiadomościami gratuluje

reklama
Witajcie wieczornie, chrzest bojowy w postaci prowadzenia samochodu w fatalnych warunkach atmosferycznych mam za sobą! Dałam radę.

Ewitka- tak mi przykro :-( Chce mi się płakać razem z Tobą... Przytulam Cię bardzo mocno... życzę Ci teraz dużo siły, a musisz być silna choćby dla Pawełka!
Sara1989, kataryna,mamaola- witajcie!
gosiagro- cudowne wiadomości, fasolka przecudna!

Idę pobrykać z moim synkiem :-)

Do góry