reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ok, dziewczyny ja zmykam z pracy do domciu.
W domu jeszcze nie mam internetu ale postaram się nadrobić zaległości w lekturze forum jutro o ile szef nie zleci jakiejś super pilnej roboty :)
3majcie się cieplutko do jutra :)

reklama
Ja tylko na chwile, jeśli chodzi o te wózki i ich rakotwórczość to podaje adres który podali w programie gdzie testowali wózki:
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - testy produktów, agd, rtv, telewizory lcd, telewizory plazmowe, aparaty cyfrowe, aparaty fotograficzne, lustrzanki, odtwarzacze, mp3, pralki, suszarki, żelazka, ekspresy do kawy, telefony komórkowe,
Dopiero teraz zobaczyłam że tylko część tekstu można przeczytać za darmo, ale dobre i tyle :-)
Mówili jeszcze żeby lepiej kierować się praktycznością wózka niż wyglądem. Najlepiej żeby gondola była długa i szeroka bo dzieci rodzą się coraz większe :-D Wcześniej chciałam kupić wózek 3 w 1 ale teraz chyba zdecyduje się najpierw na gondole a potem na spacerówkę. Zresztą do czerwca jeszcze dużo czasu, niestety :-)

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile, jeśli chodzi o te wózki i ich rakotwórczość to podaje adres który podali w programie gdzie testowali wózki:
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - testy produktów, agd, rtv, telewizory lcd, telewizory plazmowe, aparaty cyfrowe, aparaty fotograficzne, lustrzanki, odtwarzacze, mp3, pralki, suszarki, żelazka, ekspresy do kawy, telefony komórkowe,
Dopiero teraz zobaczyłam że tylko część tekstu można przeczytać za darmo, ale dobre i tyle :-)
Mówili jeszcze żeby lepiej kierować się praktycznością wózka niż wyglądem. Najlepiej żeby gondola była długa i szeroka bo dzieci rodzą się coraz większe :-D Wcześniej chciałam kupić wózek 3 w 1 ale teraz chyba zdecyduje się najpierw na gondole a potem na spacerówkę. Zresztą do czerwca jeszcze dużo czasu, niestety :-)

Jeżeli już poruszasz temat wózków, to nie jest tak że we wózki 3 w 1 mają małą gondolę, bo np Maxi Cosi Mura ma bardzo dużą gondolę, mogłabym nawet stwierdzić że większą niż wózki na paskach. :-)
A jeżeli chodzi o mnie to 3w1 są świetne, bo można fajnie do nich doczepić fotelik i szybko wyskoczyć z samochodu na zakupy nie budząc dziecka:-)

A żeby przeczytać ten artykuł trzeba zapłacić....

Jeżeli już poruszasz temat wózków, to nie jest tak że we wózki 3 w 1 mają małą gondolę, bo np Maxi Cosi Mura ma bardzo dużą gondolę, mogłabym nawet stwierdzić że większą niż wózki na paskach. :-)
A jeżeli chodzi o mnie to 3w1 są świetne, bo można fajnie do nich doczepić fotelik i szybko wyskoczyć z samochodu na zakupy nie budząc dziecka:-)

Mi też się podobają te 3w1 :-) Powtarzam tylko to co mówili :-) ja z pewnością będę szukać czegoś dużego i lekkiego jednocześnie no i żeby był jeszcze ładny :-) czyli idealny :-D

Jednak po tych smutnych wiadomościach na forum chce tylko dotrwać do rozwiązania i żeby było wszystko ok, bo zaczynam się coraz bardziej obawiać. Byle do końca pierwszego trymestru, potem byle do końca drugiego i byle do 7 czerwca :-)

Dotarło dziś do mnie że święta Bożego Narodzenia coraz bliżej :szok: a potem sylwester który muszę zaplanować od nowa po poprzednie plany raczej nie do zrealizowania :-) nie żeby było mi przykro z tego powodu :-)

Hej
juz kilka dni nosze sie z zamiarem napisania tutaj bo okazało sie ze i ja bede czerwcówką 2010....:)
mam na imie Ola i mam juz synka Darusia....
mysle ze mogę do was dołączyc??;-)

mamaola witam i gratuluję :-)

Jeśli o wózek chodzi to mam po synku w bardzo dobrym stanie, szeroki, wygodny więc nie zamierzam go zmieniać:no::-)

A ja dziewczyny od 15 min zajadam się pączkami z adwokatem i końca nie widać:szok::eek:bo ciągle mam na nie ochotę:shocked2:Ale chyba zdrowy rozsądek powinien już wziąć górę nad łakomstwem, bo może się to źle skończyć hihi

Witamy mamaola!!
Przyjmujemy wszyystkich z otwartymi ramionami! Gratulacje kochana!

A co do zakupów, to ja się ze wszystkim wstrzymuję. Wiem dokładnie co chcę i tym razem nie będę szaleć przed rozwiązaniem.:-)

reklama
ja kupiłam pierwszy wózek już po rozwiązaniu, z a właściwie zamówiłam przez internet i byłam bardzo zadowolona, tylko teraz trochę żałuje, bo go w sierpniu sprzedałam a teraz by się przydał :-D

Do góry