reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2010

naprawde dziewczyny na Was moge liczyc!!!

anecznik niemam za zle...sama powiedzialam ze.jak.moj stan bedzie sie utrzymywal to pojde na wizyte,pozwoli mi.spojrzec na to z innej strony...

reklama
Witam was niedzielnie.
U nas w domu szpital. Ja chora, nos zapchany na maxa, usta popękane od oddychania buzią. Do tego Jasiem ma ospe. Masakra jakaś. Dobrze ,że ja przechodziłam.

Pozdrawiam

lencja - Kamil podobnie, pełen energii nie wiem skąd ją czerpie :-D szkoda że nie można jej przerobić na elektryczną :-)

Dziewczyny kogo ja oszukuje :-) nie wytrzymam z testem do soboty :-D Jutro rano zrobię w tajemnicy przed moim :-) dzień przed spodziewaną @ wynik powinien być raczej wiarygodny :-)

Nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Koniec z piwem winem itp. przynajmniej przez rok :-D:-D:-D

Ciesze się jak głupia mimo że sobie obiecywałam że nie będę świrować pułki nie zobaczę serca na USG. Jednak nie potrafię, już sprawdziłam termin porodu (ok 10-15 X ) i wiem że rodzinie powiem dopiero w święta. Wcześniej miałam powiedzieć w Wigilię to teraz może uda się powiedzieć w Wielki Poniedziałek :-D
Jednocześnie się strasznie boję że historia się powtórzy i już za dwa tygodnie nie będziemy mieli się czym rodzinie chwalić lub że coś będzie źle.
Odbija mi. Przepraszam że tak tylko o sobie :-D :-D ale sama mi się buźka uśmiecha :-D

Ostatnia edycja:
Anecznik- ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluje kochana. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nudnej ciąży kochana. Będzie nasz różnić jakieś 3 tygodnie :) Razem będzie nam raźniej :-D

Korinader- no dzwoniłam wczoraj do lekarki i powiedziała ,że jak przechodziłam to nic się nie powinno dziać.

Anecznik- ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluje kochana. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nudnej ciąży kochana. Będzie nasz różnić jakieś 3 tygodnie :) Razem będzie nam raźniej :-D

Tym razem musi się udać moja droga :-D wierzę w to :-) szkoda że nie spotkamy się razem na nowym forum :-) Jednak zapisze się do październikowych mam dopiero jak zobaczę bijące serce. Do lekarza zamierzam iść na przełomie lutego i marca :-)

Anecznik - tak coś czułam że to już będzie to :) super, wielkie gratki

Emalia - współczuję ospy... u nas też był szpital, stary i młody oboje chorzy byli... a teraz coś mnie łamie... do tego się tak źle czuje że szok... brzuch ogromy, zero snu... ehhh... same uroki :)

Koriander - bidulka malutka... nie pomogę, nie mam pojęcia co takiemu maluszkowi się podaje :( zdrówka życzę

reklama
Perfecta dzięki za priv,przelalam kasiorke dla Kasi
Anecznik
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wiadomosc
Julia podobno czas leczy rany, pewnie każdego bedziesz sie czula lepiej, a przyjaciołka sie nie martw
Korander oklepuj i smaruj mascia plecki i klatkę piersiowa

Do góry