reklama
emalia82
Fanka BB :)
Witam was niedzielnie.
U nas w domu szpital. Ja chora, nos zapchany na maxa, usta popękane od oddychania buzią. Do tego Jasiem ma ospe. Masakra jakaś. Dobrze ,że ja przechodziłam.
Pozdrawiam
U nas w domu szpital. Ja chora, nos zapchany na maxa, usta popękane od oddychania buzią. Do tego Jasiem ma ospe. Masakra jakaś. Dobrze ,że ja przechodziłam.
Pozdrawiam
lencja - Kamil podobnie, pełen energii nie wiem skąd ją czerpie szkoda że nie można jej przerobić na elektryczną :-)
Dziewczyny kogo ja oszukuje :-) nie wytrzymam z testem do soboty Jutro rano zrobię w tajemnicy przed moim :-) dzień przed spodziewaną @ wynik powinien być raczej wiarygodny :-)
Dziewczyny kogo ja oszukuje :-) nie wytrzymam z testem do soboty Jutro rano zrobię w tajemnicy przed moim :-) dzień przed spodziewaną @ wynik powinien być raczej wiarygodny :-)
koriander
emalia wspólczuje choroby ale z ospą nie ma żartów w ciąży, poradź się lekarza!
julia jesteś dzielną babką, jak ci będzie źle to pożal się nam!
dziewczyny Mila kaszle co robić z kaszlem u takiego maluszka?
julia jesteś dzielną babką, jak ci będzie źle to pożal się nam!
dziewczyny Mila kaszle co robić z kaszlem u takiego maluszka?
Nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test
Koniec z piwem winem itp. przynajmniej przez rok
Ciesze się jak głupia mimo że sobie obiecywałam że nie będę świrować pułki nie zobaczę serca na USG. Jednak nie potrafię, już sprawdziłam termin porodu (ok 10-15 X ) i wiem że rodzinie powiem dopiero w święta. Wcześniej miałam powiedzieć w Wigilię to teraz może uda się powiedzieć w Wielki Poniedziałek
Jednocześnie się strasznie boję że historia się powtórzy i już za dwa tygodnie nie będziemy mieli się czym rodzinie chwalić lub że coś będzie źle.
Odbija mi. Przepraszam że tak tylko o sobie ale sama mi się buźka uśmiecha
Koniec z piwem winem itp. przynajmniej przez rok
Ciesze się jak głupia mimo że sobie obiecywałam że nie będę świrować pułki nie zobaczę serca na USG. Jednak nie potrafię, już sprawdziłam termin porodu (ok 10-15 X ) i wiem że rodzinie powiem dopiero w święta. Wcześniej miałam powiedzieć w Wigilię to teraz może uda się powiedzieć w Wielki Poniedziałek
Jednocześnie się strasznie boję że historia się powtórzy i już za dwa tygodnie nie będziemy mieli się czym rodzinie chwalić lub że coś będzie źle.
Odbija mi. Przepraszam że tak tylko o sobie ale sama mi się buźka uśmiecha
Ostatnia edycja:
emalia82
Anecznik- ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluje kochana. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nudnej ciąży kochana. Będzie nasz różnić jakieś 3 tygodnie Razem będzie nam raźniej
Korinader- no dzwoniłam wczoraj do lekarki i powiedziała ,że jak przechodziłam to nic się nie powinno dziać.
Korinader- no dzwoniłam wczoraj do lekarki i powiedziała ,że jak przechodziłam to nic się nie powinno dziać.
Anecznik- ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluje kochana. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nudnej ciąży kochana. Będzie nasz różnić jakieś 3 tygodnie Razem będzie nam raźniej
Tym razem musi się udać moja droga wierzę w to :-) szkoda że nie spotkamy się razem na nowym forum :-) Jednak zapisze się do październikowych mam dopiero jak zobaczę bijące serce. Do lekarza zamierzam iść na przełomie lutego i marca :-)
Kasiek1983
Anecznik - tak coś czułam że to już będzie to super, wielkie gratki
Emalia - współczuję ospy... u nas też był szpital, stary i młody oboje chorzy byli... a teraz coś mnie łamie... do tego się tak źle czuje że szok... brzuch ogromy, zero snu... ehhh... same uroki
Koriander - bidulka malutka... nie pomogę, nie mam pojęcia co takiemu maluszkowi się podaje zdrówka życzę
Emalia - współczuję ospy... u nas też był szpital, stary i młody oboje chorzy byli... a teraz coś mnie łamie... do tego się tak źle czuje że szok... brzuch ogromy, zero snu... ehhh... same uroki
Koriander - bidulka malutka... nie pomogę, nie mam pojęcia co takiemu maluszkowi się podaje zdrówka życzę
reklama
mama kubulki
Perfecta dzięki za priv,przelalam kasiorke dla Kasi
Anecznik gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wiadomosc
Julia podobno czas leczy rany, pewnie każdego bedziesz sie czula lepiej, a przyjaciołka sie nie martw
Korander oklepuj i smaruj mascia plecki i klatkę piersiowa
Anecznik gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wiadomosc
Julia podobno czas leczy rany, pewnie każdego bedziesz sie czula lepiej, a przyjaciołka sie nie martw
Korander oklepuj i smaruj mascia plecki i klatkę piersiowa