reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

naprawde dziewczyny na Was moge liczyc!!!

anecznik niemam za zle...sama powiedzialam ze.jak.moj stan bedzie sie utrzymywal to pojde na wizyte,pozwoli mi.spojrzec na to z innej strony...

reklama
Witam was niedzielnie.
U nas w domu szpital. Ja chora, nos zapchany na maxa, usta popękane od oddychania buzią. Do tego Jasiem ma ospe. Masakra jakaś. Dobrze ,że ja przechodziłam.

Pozdrawiam

lencja - Kamil podobnie, pełen energii nie wiem skąd ją czerpie :-D szkoda że nie można jej przerobić na elektryczną :-)

Dziewczyny kogo ja oszukuje :-) nie wytrzymam z testem do soboty :-D Jutro rano zrobię w tajemnicy przed moim :-) dzień przed spodziewaną @ wynik powinien być raczej wiarygodny :-)

Nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Koniec z piwem winem itp. przynajmniej przez rok :-D:-D:-D

Ciesze się jak głupia mimo że sobie obiecywałam że nie będę świrować pułki nie zobaczę serca na USG. Jednak nie potrafię, już sprawdziłam termin porodu (ok 10-15 X ) i wiem że rodzinie powiem dopiero w święta. Wcześniej miałam powiedzieć w Wigilię to teraz może uda się powiedzieć w Wielki Poniedziałek :-D
Jednocześnie się strasznie boję że historia się powtórzy i już za dwa tygodnie nie będziemy mieli się czym rodzinie chwalić lub że coś będzie źle.
Odbija mi. Przepraszam że tak tylko o sobie :-D :-D ale sama mi się buźka uśmiecha :-D

Ostatnia edycja:
Anecznik- ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluje kochana. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nudnej ciąży kochana. Będzie nasz różnić jakieś 3 tygodnie :) Razem będzie nam raźniej :-D

Korinader- no dzwoniłam wczoraj do lekarki i powiedziała ,że jak przechodziłam to nic się nie powinno dziać.

Anecznik- ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluje kochana. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nudnej ciąży kochana. Będzie nasz różnić jakieś 3 tygodnie :) Razem będzie nam raźniej :-D

Tym razem musi się udać moja droga :-D wierzę w to :-) szkoda że nie spotkamy się razem na nowym forum :-) Jednak zapisze się do październikowych mam dopiero jak zobaczę bijące serce. Do lekarza zamierzam iść na przełomie lutego i marca :-)

Anecznik - tak coś czułam że to już będzie to :) super, wielkie gratki

Emalia - współczuję ospy... u nas też był szpital, stary i młody oboje chorzy byli... a teraz coś mnie łamie... do tego się tak źle czuje że szok... brzuch ogromy, zero snu... ehhh... same uroki :)

Koriander - bidulka malutka... nie pomogę, nie mam pojęcia co takiemu maluszkowi się podaje :( zdrówka życzę

reklama
Perfecta dzięki za priv,przelalam kasiorke dla Kasi
Anecznik
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wiadomosc
Julia podobno czas leczy rany, pewnie każdego bedziesz sie czula lepiej, a przyjaciołka sie nie martw
Korander oklepuj i smaruj mascia plecki i klatkę piersiowa

Do góry