Agi78
Nasze Cudeńko!!!
julia - Kochana tak mocno Cie tule....Jestem z Toba calym serduchem....Pamietaj ze jesli bedziesz miala potrzebe sie wyzalic zawsze masz nas....Co do kolezanki to zupelnie sie tym nie przejmuj....Po pierwsze latwo jest komus wydawac opnie gdy samemu nie jest sie w tak trudnej sytuacji....Gdybym ja....gdyby mi sie to przytrafilo....Nikt tak naprawde nie wie do konca co by zrobil dopoki sam nie znajdzie sie w takiej sytuacji.....Oby Twoja kolezanka nigdy nie musiala stawac przed tak ciezkim wyborem zycze jej tego z calego serca...A po drugie to musiala byc Twoja i wylacznie Twoja decyzja... ...nie kolezanki lecz Twoja i Twojego meza...to Ty musialas zadecydowac i uwazam ze zrobilas to co powinnas...choc domyslam sie jak bylo Ci ciezko..Dlatego nie mysl o opiniach innych...jesli serce i rozum Ci tak mowilo to znaczy ze to byla wlasciwa decyzja/....Kochana zycze spokoju i proby nauczenia sie z tym zyc...Zyj i ciesz sie zyciem dla Amelki, cudownej córeczki bo wierze ze juz wkrótce los sie do Ciebie usmiechnie....!!! Jestesmy z Toba....Dla Gabrielka
[*]
Anecznik - Wow....ake sie ciesze!!!! Bardzo Ci gratuluje....i nie ukrywam ze zazdroszce jak diabli!!!! Trzymam mocno kciuki!
Zdrówka wszystkim chorowitkom!!!!!!
[*]
Anecznik - Wow....ake sie ciesze!!!! Bardzo Ci gratuluje....i nie ukrywam ze zazdroszce jak diabli!!!! Trzymam mocno kciuki!
Zdrówka wszystkim chorowitkom!!!!!!
Ostatnia edycja: