reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ciesze sie ze pomoglam
widzalam je na zywo, naprawde ladne wydania, ceny od 15 zl do 80
ale to nie znaczy ze tansze sa brzydsze, mi sie bardziej podobaly

ja ostatnio przeczytalam Marine Zafona
dawno juz tak sie nie balam, niezly thiller, trzyma w napieciu od poczatku do konca

moze bardziej na ciaze polecam Kalicinska z Domem nad rozlewiskiem (ksiazka lepsza niz serial) i Grochole
lekkie i przyjemne

reklama
Mało wiele udało mi się doprowadzic pokój małej do porządku - w zasadzie nie było źle chciałam tylko zrobic porządek w skrzyni z zabawkami bo tam to już naprawdę było wszysko:-)taka prawdziwa skrzynia tajemnic i skarbów:-)

a ja teraz z innej beczki - dziewczyny przeczytałam w domu wszystko co miałm do przeczytania, nawet ostatnio wzięłam się za Pana Samochodzika:-):-):-) może cos polecicie? mam zamiar wybrac się do biblioteki i akurat jakiś fajny tytuł się tam znajdzie.

Ja polecam trylogie Stiega Larssona - powieści kryminalne. swietnie napisane, grube bo ostatni tom ma 800 stron, ale dalam rade w dwa dni. Na prawde polecam.

Ja polecam trylogie Stiega Larssona - powieści kryminalne. swietnie napisane, grube bo ostatni tom ma 800 stron, ale dalam rade w dwa dni. Na prawde polecam.

Dla tych co mają duużo czasu polecam "Saga o ludziach lodu" Margit Sandemo. Niestety dostępna teraz tylko w bibliotece. 47 książek, wiec starczy na caaałą ciążę :)

Dla tych co mają duużo czasu polecam "Saga o ludziach lodu" Margit Sandemo. Niestety dostępna teraz tylko w bibliotece. 47 książek, wiec starczy na caaałą ciążę :)

świetna seria!!!!!!!!potrafiłam wciągną czasem dwie książki jednego dnia!!!!

ale dziewczyny, jak tu czytać książki, jak chwila nieobecności na forum i już mam trzy strony do nadrobienia:-D:-D:-D:-D a jak zniknę na dłużej to stracę wątek:-):-):-)

Dziekuję wszystkim za propozycje:-) wszystko sobie zapisałam:-):-):-) bardzo lubie czytac książki i ostatnio w zasadzie czytałam jedną książkę w jeden dzień:-) musze to wykorzystac bo w czerwcu juz tak nie dam rady:-)

a teraz idę poleżeć bo od tego siedzenia przy komputerze to mnie plecy już bolą:)

reklama
Nie dam rady pewnie nadrobić tego co już napisałyście:no:nie gniewajcie się proszę:zawstydzona/y:mam dziś bardzo intensywny dzień:szok:jakoś nie nadążam:baffled:

Do góry