reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, wiem, ze kiedyś już pojawił się ten temat ale raczej nie odnajdę go pośród tych 1000 stron więc zapytam:
Macie może link do stronki z takimi pierwszymi albumami dzieciaczków, najlepiej z takimi które zaczynają się już w ciąży? Gdzie można wkleić zdjęcie z USG zrobić jakieś zapiski z odczuć podczas ciaży?? Chciałabym kupić sobie coś takiego

reklama
Ja mam 22 stycznia wizytę:)Wiecie co nie wiem jak to z tymi snami jest, ale ciągle mi sie śni tzn już drugi raz, że byłam na Usg i widziałam chłopczyka:)

Mi sie snilo ze urodzilam slicznego kotka (zanim jeszcze znalismy plec), mama mi to sprawdzila i wg niej byl to kobiecy element boski :-D A mezowi snila sie corka. Wiec moze cos w tym jest :tak:

Przez czytanie forum wogóle nie pracuje:) A mam już sporo zaległości. chciałabym do końca lutego się obrobić żeby w razie co iść na zwolnienie i nie zostawić szefowej z zaległościami...mam fantastyczna pracę i świetną szefową i tylko zarobki do niczego.
Zawsze jest jakiś minus, ja swojemu jeszcze nic nie mówie ale nie chcę wrócic do niego po porodzie:)Marze pracowac w swoim zawodzie, dom dziecka, poprawczak, areszt, więzienie itd:)

Właśnie płaczę ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D
Sytuacja z przed chwili u mnie w domu:
Leżę na łóżku i mówię do męża: Ale fajnie, ktoś puka!!!!!(mając na myśli dzidziusia w brzuchu)
A mój mąż, który się szykuje do pracy, podchodzi szybko do drzwi wejściowych, otwiera i mówi z pretensją do mnie: Co sobie jaja robisz, przecież nikogo tu nie ma!!!!
Myślałam,ze z łóżka spadnę ze śmiechu!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Leżę na łóżku i mówię do męża: Ale fajnie, ktoś puka!!!!!(mając na myśli dzidziusia w brzuchu)
A mój mąż, który się szykuje do pracy, podchodzi szybko do drzwi wejściowych, otwiera i mówi z pretensją do mnie: Co sobie jaja robisz, przecież nikogo tu nie ma!!!!
hehe dobre:)

:-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny, wiem, ze kiedyś już pojawił się ten temat ale raczej nie odnajdę go pośród tych 1000 stron więc zapytam:
Macie może link do stronki z takimi pierwszymi albumami dzieciaczków, najlepiej z takimi które zaczynają się już w ciąży? Gdzie można wkleić zdjęcie z USG zrobić jakieś zapiski z odczuć podczas ciaży?? Chciałabym kupić sobie coś takiego
Wiem ze kpi kupila taki album, bardzo ladny, moze napisz do niej na prw?

Do takich rzeczy będę chyba wykorzystywać książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" bo jest tam po każdym rozdziale mnóstwo miejsca na swoje notatki.:-):-)
Paulka nieźle. Jacy Ci faceci są niedomyślni:):)

reklama
Do góry