krakowianka79
nowalijka
Wtam moije koleżanki, żyze udanych wizyt i trzymam za was i za wasze maluchy kciuki.
pozdrawiam - spadam na kawkę zbożową
pozdrawiam - spadam na kawkę zbożową
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiulka_1980 a on jest na gwarancji?? jesli tak to ja bym go nie rozkrecala sama...moga potem marudzic ze juz jest tkniety i ze gwarancja go nie obejmuje;/ mialam tak z komputerem;/
Dzisiaj już lepiej. Postanowiłam się tym wszystkim aż tak nie przejmować.:-)Zaczęło mi się wydawać że czuję ruchy, takie jakby motyle w brzuchu, nawet ciężko to określić, więc już w d** mam ich USG. Czuję że dzieciątko ma się dobrze:-)cześć Aniu;-) co słychac? jak sie dzisiaj czujesz?
też o tym myślałam, ale leżał 24h na kaloryferze, to by chyba już zniknęła.
Ważne, że działa i sie ładuje
Ale powiem Wam, widok pływającej komórki w wannie kosztującej tysiąc złotych - bezcenny
Chyba bym nie chciała przeżyć takiego widoku Ale skoro mówisz że bezcenny to Ci wierzę i nie będę sprawdzać.;-)
Kasiulka_1980 warunki przyjecia do gwarancji w ogole sa super kartoniki, karty gwarancyjne ( u mnie kartony wyrzucane od razu,karty nigdy nie podsteplowane) bo nigdy nie licze na to ze sie popsuje,a tu w nowym laptopie po mc bios siadl mc w gwarancji,a rachunki ze neta trzeba placic czy sie kompa ma czy nie;p
Witam koleżanki:-) ale się tu zrobił ruch z rana:-) mam ambitny plan wysprzątania małej pokoju póki jest w przedszkolu, z tym że zbieram się z tym od tygodnia i zawsze tylko w planach to zostaje:-)
miłego dnia