reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka_1980 a on jest na gwarancji?? jesli tak to ja bym go nie rozkrecala sama...moga potem marudzic ze juz jest tkniety i ze gwarancja go nie obejmuje;/ mialam tak z komputerem;/

Kasiulka_1980 a on jest na gwarancji?? jesli tak to ja bym go nie rozkrecala sama...moga potem marudzic ze juz jest tkniety i ze gwarancja go nie obejmuje;/ mialam tak z komputerem;/

No właśnie jest, dlatego nie dotykam sama, a do serwisu dam, pewnie będzie mnie to trochę kosztowało, bo gwarancja nie obejmuje utopienia w wannie :tak::tak::tak:

Kasiulka_1980 warunki przyjecia do gwarancji w ogole sa super:D kartoniki, karty gwarancyjne ( u mnie kartony wyrzucane od razu,karty nigdy nie podsteplowane) bo nigdy nie licze na to ze sie popsuje,a tu w nowym laptopie po mc bios siadl:D mc w gwarancji,a rachunki ze neta trzeba placic czy sie kompa ma czy nie;p

cześć Aniu;-) co słychac? jak sie dzisiaj czujesz?
Dzisiaj już lepiej. Postanowiłam się tym wszystkim aż tak nie przejmować.:-)Zaczęło mi się wydawać że czuję ruchy, takie jakby motyle w brzuchu, nawet ciężko to określić, więc już w d** mam ich USG. Czuję że dzieciątko ma się dobrze:-)
Przed chwilą też był lekarz na obchodzie i jak się zapytałam kiedy mogę wyjśc, popatrzył tak w kartę, i mówi że właściwie to już bym mogła wyjść, ale zostawią mnie jeszcze kilka dni na obserwacji z racji mojego wywiadu ginekologicznego.
Ale sądzę że do piątku spokojnie wyjdę;-)
Miałam dzisiaj też w końcu badanie ginekologiczne w celu pobrania wymazu z szyjki, i lekarka powiedziała że nie widać już krwi.

też o tym myślałam, ale leżał 24h na kaloryferze, to by chyba już zniknęła.
Ważne, że działa i sie ładuje :tak:
Ale powiem Wam, widok pływającej komórki w wannie kosztującej tysiąc złotych - bezcenny :-D:-D:-D:-D

Chyba bym nie chciała przeżyć takiego widoku:-D:-D:-D Ale skoro mówisz że bezcenny to Ci wierzę i nie będę sprawdzać.;-)

Witam koleżanki:-) ale się tu zrobił ruch z rana:-) mam ambitny plan wysprzątania małej pokoju póki jest w przedszkolu, z tym że zbieram się z tym od tygodnia i zawsze tylko w planach to zostaje:-)
miłego dnia

Kasiulka_1980 warunki przyjecia do gwarancji w ogole sa super:D kartoniki, karty gwarancyjne ( u mnie kartony wyrzucane od razu,karty nigdy nie podsteplowane) bo nigdy nie licze na to ze sie popsuje,a tu w nowym laptopie po mc bios siadl:D mc w gwarancji,a rachunki ze neta trzeba placic czy sie kompa ma czy nie;p

Kartonik się jeszcze gdzieś może i znajdzie ale gwarancja? nie pamiętam... zawsze tak jest, masz rację :tak:

Cobra a myślałaś o tej szkole rodzenia? Ja się jednak wybieram na Chrobrego, prowadzi to położna z Lutyckiej

Witajcie kochane, melduje sie po wizycie, wczoraj poszlismy jeszcze z tesciami do kawiarni i wrocilam dopiero kolo polnocy :-)

Polowkowe trwalo ponad pol godziny, no i zadnych wad doktor nie wykryl, serce ma cztery komory i pieknie pompuje krew, uklad pokarmowy i nerki dzialaja, mozg jest i nie ma w nim wody czyli wodoglowie tez odpada :tak: Glowka byla o 5 dni "mlodsza" od reszty i od razu pomyslalam o sealet: doktor powiedial ze to najnormalniejsze, zwlaszcza u dziewczynek, ze glowka nie nadaza za reszta :-D:-D, acha no i na 100% potwierdzone ze dziewczynka, bo tak sie nam rozkraczyla do kamery ze nie ma szansy zeby sie gdzies siusiak ukryl :-D:-D
No i mala ma prawie 25cm dlugosci wraz z nozkami :szok::szok: a wazy prawie 400g dokladnie nie pamietam musze posprawdzac wydruki

Bardzo sie ciesze, zycze wam rowniez udanych wizyt i samych wspanialych wiadomosci!

Ide was poczytac :tak:

reklama
Witam koleżanki:-) ale się tu zrobił ruch z rana:-) mam ambitny plan wysprzątania małej pokoju póki jest w przedszkolu, z tym że zbieram się z tym od tygodnia i zawsze tylko w planach to zostaje:-)
miłego dnia

Ja mam codziennie rano plan, że zrobię to i tamto, ale rano jak już wstanę, wykąpie się i ogarnę siebie, to jestem tak zmęczona, że na nic innego nie mam już ochoty :tak:

A naczynia myję jak już nie ma w czym zrobić herbaty... :-D

Do góry