reklama
C
cobra18
Gość
u mnie 250zl )
ale kurcze w sumie zalezy mi oprocz upewnienia sie ze jest ok,na pamiatce, sama mam taki film,jeszcze na vhs , z usg ,sprzed 20lat prawie,kiedys w poznaniu tylko jeden lekarz mial maszyne do zapisywania na vhs,moja mama zaplacila wtedy duuzo wiecej niz 250zl. ale pamiatka super
ale kurcze w sumie zalezy mi oprocz upewnienia sie ze jest ok,na pamiatce, sama mam taki film,jeszcze na vhs , z usg ,sprzed 20lat prawie,kiedys w poznaniu tylko jeden lekarz mial maszyne do zapisywania na vhs,moja mama zaplacila wtedy duuzo wiecej niz 250zl. ale pamiatka super
u mnie 200zł, ale wiem ,że to i tak nie najdrożej
u mnie też 200 zl
ja zrobiłam rozeznanie co do cen w Szczecinie i stwierdziłam,że w szpitalu w którym chcę rodzić jest dobry sprzęt i cena przystępna, a jak zadzwoniłam do jednej prywatnej kliniki i pani mi powiedziała,że takie USG kosztuje u nich400zł to mnie zwaliło z nóg i stwierdziłam,że to chyba będę mogła na takim zdjęciu zobaczyć kolor oczu i włosów skoro tak dużo sobie liczą
agast22
Fanka BB :)
U mnie tez 200zl kosztuje ale np u dr. Roszkowskiego (podobno najlepszy specjalista w Polsce) 400zl (Bylam u niego w poprzedniej ciazy, ma przedziwne poczucie humoru, jest nie zbyt miły i opryskliwy a ja w ciąży wrażliwa jestem jak nie wiem co wiec tym razem sobie daruję tą wątpliwą przyjemnosc.
Zbieram sie na poszukiwania spodni śniegowych dla corki. Jak za komuny- spadl śnieg i nie ma w zadnym sklepie!! Moze w Decathlonie będą...
Zbieram sie na poszukiwania spodni śniegowych dla corki. Jak za komuny- spadl śnieg i nie ma w zadnym sklepie!! Moze w Decathlonie będą...
Liza
Fanka BB :)
hej
Ja niewiem czy sie zdecyduję na USD 4D, niewiem jakos tak kwoty tych badan mnie dobijają a jak wszystkie inne wychodzą oki, to raczej nie ma potrzeby
Ja wizyte mam za 3 dni, juz sie doczekac nie moge i już 20tydzien mi leci... :-)
Ja niewiem czy sie zdecyduję na USD 4D, niewiem jakos tak kwoty tych badan mnie dobijają a jak wszystkie inne wychodzą oki, to raczej nie ma potrzeby
Ja wizyte mam za 3 dni, juz sie doczekac nie moge i już 20tydzien mi leci... :-)
sealet nie przejmuj się kochana. U mnie też nie rozwija się równomiernie. Lekarz mówi że to zupełnie normalne. Każde dziecko rozwija się w swoim tempie.Spokojnie, będszie dobrze
Co do usg 3d- ja idę w pierwszych dniach lutego- to będzie 21 tydzień ciązy. Za usg z przepływamic i tymi wszystkimi dziwnymi pomiarami- 270 zł.
paulka82 tez miałam iść na usg do szpitala. Tyle, ze mój lekarz polecił mi dr Węgrzynowskiego, który jest podobno specjalistą w ocenie rozwoju płodu...ale kolejki do niego maskaryczne. A jak to jest w szpitalu? I czy zapisujesz się do konkretnego lekarza na to badanie?
Co do usg 3d- ja idę w pierwszych dniach lutego- to będzie 21 tydzień ciązy. Za usg z przepływamic i tymi wszystkimi dziwnymi pomiarami- 270 zł.
paulka82 tez miałam iść na usg do szpitala. Tyle, ze mój lekarz polecił mi dr Węgrzynowskiego, który jest podobno specjalistą w ocenie rozwoju płodu...ale kolejki do niego maskaryczne. A jak to jest w szpitalu? I czy zapisujesz się do konkretnego lekarza na to badanie?
P
paula24211
Gość
dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt cieesze sie ze maleńswa rosna jak na drożdzach superrrrr!!!!!!!!!
a ja plozylam sie i wstalam po 11 i nie obejrzalam sie zjadłam jajecznice i juz 12.30
a tak mi sie nie chce uczyc
wkleiłam zdjecia brzuszka z dzisiaj ;-);-)
a ja plozylam sie i wstalam po 11 i nie obejrzalam sie zjadłam jajecznice i juz 12.30
a tak mi sie nie chce uczyc
wkleiłam zdjecia brzuszka z dzisiaj ;-);-)
Ola_fasola
Moderatorka
agast Tak, to łóżko będzie dodatkowe oprócz łóżeczka, bo tam gdzie robimy pokój dla dziecka nie ma nic oprócz szafek a nasze łóżko jest na górze i nie będę za każdym razem latać po schodach z maluchem zeby zmienic pieluchę czy na karmienie.
My chyba od razu zrobimy pokój dla dziecka osobno i od początku będzie spało samo, w swoim pokoju.
My chyba od razu zrobimy pokój dla dziecka osobno i od początku będzie spało samo, w swoim pokoju.
Ostatnia edycja:
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
A u nas na osiedlu jest tyyyle śniegu że dziś się samochodem zakopałam i mnie wypychali...