zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ale mam stron do nadrobienia:-)pisarki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie po wizycie w miarę w porządku. Lekarka zleciła mi brać duphaston 2x1 tab. co ma mi pomóc na twardość brzucha, bierze któraś z was ten lek? Bo ja przyznam nie mam o nim pojęcia.
Super by było gdyby udało nam sie spotkać na kawusię, ja będę się kręcić w okolicach Szkoły Muzycznej na Dmowskiego a nocować w hotelu Gryf na Placu Solidarności, choć na razie nic mi to nie mówi...a Ty będziesz gdzieś w pobliżu?
krakowianka79 - najważniejsze, że Ty i maluch macie się dobrze, teraz dużo odpoczywajcie :-)
zdec - miałam nadzieję, że wszystko się wyjaśni pozytywnie
U mnie po wizycie w miarę w porządku. Lekarka zleciła mi brać duphaston 2x1 tab. co ma mi pomóc na twardość brzucha, bierze któraś z was ten lek? Bo ja przyznam nie mam o nim pojęcia. Poza tym no-spa, nie wiem czy to trochę nie za dużo ale w sumie ona się chyba na tym lepiej zna niż ja...
I jeszcze teraz stwierdziła, że ten polip, który mi sie na szyjce zrobił trzeba wyciąć, co mnie zdziwiło (tak w ciąży?!?) no, ale w końcu się jakoś zagadałyśmy i nic z tego tematu nie wynikło.
Poza tym dzidziuś duży jak na 18 tydzień, ginekolog twierdzi, że na jej oko to już będzie 20, ale ja tam trzymam się terminu liczonego od @. :-) no i na 90% będzie dziewczynka