czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Cudownie! No to teraz to już tylko lepiej będzie :-) Musi być!Napisał gosiagro
Dziewczyny mam wiesci!!!
A więc tak jak ją wczoraj przyjmowali to zrobili usg i wszystko wyszło ok!! Przestała krwawić!, ale pisze, że dzisiaj się juz pewnie nic nowego nie dowie, bo nie ma już lekarzy, moze jeszcze jakiegos dyżurnego uda sie wybłagać o usg. Lezy w spzitalu na Brochowie gdzie ma lekarza prowadzącego, ktory wyglada na to ja olał
Dobrze, ze przestala krwawic!! Uff, to pewnie tak ja ze mna było, ze trafilam z krwawiem, ale przeszło, najgorsze, że teraz weekend pamietam sama, że w weekend to sie nic nie dzieje, nie dowiesz się nic Ale pozytywne wieści, że wczorajsze usg oki i nie krwawi
Kochane - dzięki Wam wszystkim za uwagi odnośnie tych okropnych bakterii, naprawde od razu mi lżej a i wiele porad ważnych dla mnie (i pewnie paru innych kobitek z podobnym problemem) dziś dzięki Wam tu się znalazło. Jeszcze raz dziękuję! :-)
Witajcie
Wróciłam z AMNIO leżałam 2 dni na oddziale w szpitalu, zajął sie mna sam spec (szef tego oddziału) jednak jak się ma swojego lekarza to zaraz jest inaczej. Było trochę strachu ale dało sie wytrzymać. Dostałam dożylnie antybiotyk przeciwko zakażeniu. Na drugi dzień po amnio zrobili maluszkowi usg czy czynności są ok, maleństwo ma sie na 5+.
Witaj z powrotem krakowianko :-) I oczywieście trzymam kciuki za pozytywne wyniki, bo inne przeciez nie będą!
Ostatnia edycja: