reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

biedna zdec, pewnie się denerwuje, ale ważne ze przestała krwawić i że na usg wszystko oki, pewnie ją wypuszczą dopiero w poniedziałek

reklama
uff, kamien z serca
najwazniejsze ze na usg wszystko ok i ze juz nie krwawi
pewnie to ten cholerny krwiak pekl
teraz jest pod opieka lekarzy wiec bedzie dobrze
Gosiu przekaz jej najgoretsze pozdrowienia i niech wypoczywa i sie nie stresuje

wreszcie jakieś wiadomości - i to dobre:tak::tak::tak::tak::tak:oby tak dalej - trzymam wciąż kciuki !!!
Wypisać to ją pewnie wypiszą w poniedziałek lub we wtorek - w weekend na pewno nie, chyba że wyszłaby na własne żądanie...

Muszę Wam powiedzieć, że w sumie większość z nas ma już połowę ciąży za sobą... normalnie się wierzyć nie chce, że to tak szybko minęło :szok:

Dziewczyny mam wiesci!!!
A więc tak jak ją wczoraj przyjmowali to zrobili usg i wszystko wyszło ok!! Przestała krwawić!, ale pisze, że dzisiaj się juz pewnie nic nowego nie dowie, bo nie ma już lekarzy, moze jeszcze jakiegos dyżurnego uda sie wybłagać o usg. Lezy w spzitalu na Brochowie gdzie ma lekarza prowadzącego, ktory wyglada na to ja olał:wściekła/y:
Dobrze, ze przestala krwawic!! Uff, to pewnie tak ja ze mna było, ze trafilam z krwawiem, ale przeszło, najgorsze, że teraz weekend pamietam sama, że w weekend to sie nic nie dzieje, nie dowiesz się nic:wściekła/y: Ale pozytywne wieści, że wczorajsze usg oki i nie krwawi:tak:
Będzie dobrze ja w to wierzę:)

reklama
Do góry