reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

moje kochanie nałapało rybek dorszów na morzu i wlasnie mi usmażył i tak się najadłam mniam mniam pychotka i normalnie spac mi sie zachciało po jedzonku woiec bede chyba uciekac a malutka tak sie niedawno ruszała ze az widziałam jak brzuszeks ie uwypuklał na dole ale to było slodkie nie wiedziałam ze to tak fajnie widac

Dobranoc słodkich snów

reklama
anik a ja z Sopotu;-) na kiedy masz termin porodu? i gdzie chcesz rodzić?ja na 20 czerwca i planuje na Zaspie.
ps za pomnialam napisac w poprzedim poscie ze mam ciągle ochotem na figle moim M :tak::tak::tak: normalnie szok ! też Wam tak skoczyło libido w drugim trymestrze???

termin mam między 30.05 a 04.06 - bo to różnie wychodzi z usg:-) rodzic chce na Klinicznej, córkę rodziłam własnie na Zaspie i chwalę sobie, ale ostatnio wszystkie kolezanki rodziły na Klinicznej i bardzo mi radziły by właśnie tam. A z drugiej strony moja ginekolog tam pracuje więc zawsze to jakieś ułatwienie:-)

moje libido gdzieś się zapodziało:-) czasem jak mnie najdzie ochota a powiem że nie czesto to kozystam:-) w pierwszej ciąży miałam zabronione i mąż wytrzymał więc teraz też tragedii nie ma:-)

Mniam longery, zjadłabym sobie niestety w Świnoujściunie ma popularnych fastfoodów, a może stety:)pewnie częstobym korzystała wtedy z nch:)

Ja po wizycie, mój skarbek ma już250g, prawdopodobie synuś:-)ale całkowitej pewności jeszcze lekarz nie ma.

gratuluje :-)

miłej nocki

Ja po wizycie, mój skarbek ma już250g, prawdopodobie synuś:-)ale całkowitej pewności jeszcze lekarz nie ma.

Gratuluje dobrych informacji:-D

Mnie jednak dopadło jakieś choróbsko, nawet zwolniłam się dziś z pracy :-(Najgorzej jak dużo mówię (praca tego ode mnie wymaga) to zaraz dopada mnie atak kaszlu...
Teraz leżę na kanapce pod kocykiem i oglądam i słucham Lang Langa na dwójce, jest genialny :-)
Pozdrawiam Was mocno, dobrej nocy życzę

dużo zdrówka życze:tak:

Ja też uciekam spać :cool2: nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć tego mojego brzdąca :-) oby jakoś późno wstać to czas szybciej do wizyty zleci:-D dobranoc

Witajcie,

po dwóch dniach pracy jestem dość zmęczona ale bardzo zadowolona z podjętej decyzji :-), nie ma to jak w pracy gdzie ciągle coś się dzieje, jest wesoło i miło ...
oczywiście jest dużo pracy, i terminy i zaległości ale generalnie jest super ;)
dodatkowo wszyscy mnie zaczepiają i pytają jak się czuję, co będzie, jak długo będę pracować i że nie mam jeszcze brzuszka i że ładnie wyglądam ... no i żebym się teraz nie przemęczała itd ...
a ja 4 godziny przy kompie a później ... wymyślam sobie różne ciekawe lub mniej ciekawe rzeczy .... , czasem wpadnie jakieś szkolenie (np. dziś) ... , spotkanie ...

jak na razie wracam zmęczona, jem obiadek i biegnę do łózia spać ... dziś wyjątek by była rocznica ślubu rodziców ;) ... no więc jestem bez szans na nadrobienie tego co napisałyście ... szkoda i smutno mi ... bo się do Was przyzwyczaiłam i jestem ciekawa co u Was słychać ... mam nadzieję, że wszystko w porząsiu ;)

będę się starała chociaż czytać na bieżąco ... więc wybaczcie opóżnione odpowiedzi, ok?

Mniam longery, zjadłabym sobie niestety w Świnoujściunie ma popularnych fastfoodów, a może stety:)pewnie częstobym korzystała wtedy z nch:)

Gratuluję wspaniałych wieści:-)

myślałam o takim ciepłym pomarańczu ale nie wiem czy to dobry pomysł

Ja mam w sypialnie jakiś taki...łososiowy czy pomarańczowy:tak:i bardzo cieplutko sie w nim czuję:-D a zestawienie dwóch kolorków to też ciekawy pomysł. Znajomi mają jeden pokój zrobiony z dwóch (jeden mały jeden większy) i tak fajnie pomalowali, że ich część ma inny kolor i dzidzi też i wystrój tez inny tu i inny tam...mówię Wam bajka po prostu:-D

A ja już się żegnam i ide spać:-)

reklama
moje kochanie nałapało rybek dorszów na morzu i wlasnie mi usmażył i tak się najadłam mniam mniam pychotka i normalnie spac mi sie zachciało po jedzonku woiec bede chyba uciekac a malutka tak sie niedawno ruszała ze az widziałam jak brzuszeks ie uwypuklał na dole ale to było slodkie nie wiedziałam ze to tak fajnie widac

Dobranoc słodkich snów
ale bym zjadła taką świeżą smażoną rybkę achhh.......
dobranoc;-)

Do góry