reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Odnośnie ruchów dziecka. Ja obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. 2 dni temu usg wykazało, ze to 18 tydzień i już w tym tygodniu czuję codziennie wyraźne ruchy. Wczesniej gdzieś tak 2 tygodnie czułam właśnie takie jakies przelewanie w brzuchu.
Moje dziecko wg usg waży 220-240 g.
Czekajcie cierpliwie. napewno poczujecie niebawem.

reklama
Kochana każda czuje inaczej, przeciez każda ma inne parametry, ukrwienie itd. Więc się nie załamuj:)Ja tez jeszcze nic nie czuję:)Lekarz mi powiedzial, że będę czuc ok 20 tyg:)

to czekamy cierpliwie, to już niedługo :-)

Witam z domku. Co prawda moje kochanie posprzątało w domku, ale muszę jeszcze kurze powycierać i pranie puścić, a tak mi sie nie chce,że masakra :)

Mi dzisiaj mama trochę pomogła sprzątać, bo sama to nie mam siły :sorry2:

cześć dziewczyny! umowilam sie na wizyte 19 stycznia, mam nadziej ze dzidzia pokaze rodzicom czy jest chlopcem czy dziewczynką;-) czytam wasze posty i widze ze juz większosc robi zakupy dla malenstwa, ja jakos narazie o tym nie mysle,zostawiam sobie to na wiosne,ze dwa mc przed porodem postaram sie wszystko skompletowac. czuje sie swietnie ale mam lenia, zaraz egz z mikrobiologii a ja ani mysle sie uczyc:-) do tego zalalam sobie ksiazki kefirem własnie;-)co do kawy to zaczelam popijac slabiutka z mleczkiem no i jem cytrusy non stop, dzis M kupil znow pare kg dla żonki :-D dwa dni temu wybralismy sie do CH i pokupowalam sobie ciuszki ciazowe bo w nic sie nie mieszcze a brzusio sie mocno zaokrąglil- mamuski tez moga fajnie sie ubierac prawda? ;-) czy któraś z Was jest z Trójmiasta????

cześć dziewczyny! umowilam sie na wizyte 19 stycznia, mam nadziej ze dzidzia pokaze rodzicom czy jest chlopcem czy dziewczynką;-) czytam wasze posty i widze ze juz większosc robi zakupy dla malenstwa, ja jakos narazie o tym nie mysle,zostawiam sobie to na wiosne,ze dwa mc przed porodem postaram sie wszystko skompletowac. czuje sie swietnie ale mam lenia, zaraz egz z mikrobiologii a ja ani mysle sie uczyc:-) do tego zalalam sobie ksiazki kefirem własnie;-)co do kawy to zaczelam popijac slabiutka z mleczkiem no i jem cytrusy non stop, dzis M kupil znow pare kg dla żonki :-D dwa dni temu wybralismy sie do CH i pokupowalam sobie ciuszki ciazowe bo w nic sie nie mieszcze a brzusio sie mocno zaokrąglil- mamuski tez moga fajnie sie ubierac prawda? ;-) czy któraś z Was jest z Trójmiasta????

ja jestem z Gdańska:-)

jadę teraz z mała na basen i mam nadzieję że jakoś się przebije przez zakorkowane ulice:-)

Ostatnia edycja:
Odnośnie ruchów dziecka. Ja obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. 2 dni temu usg wykazało, ze to 18 tydzień i już w tym tygodniu czuję codziennie wyraźne ruchy. Wczesniej gdzieś tak 2 tygodnie czułam właśnie takie jakies przelewanie w brzuchu.
Moje dziecko wg usg waży 220-240 g.
Czekajcie cierpliwie. napewno poczujecie niebawem.

To lada dzień już powinny sie pojawić :)

Wizyte mam umówioną na jutro to się jeszcze dopytam co i jak. Jak dobrze pójdzie, to może także zobacze, czy to bedzie chłopczyk, czy dziewczynka :)

reklama
Do góry