magdalena79
Fanka BB :)
Wracaj do zdrówka.Ja w poprzedniej ciąży piłam syrop Stodal. Ale piłam też 2 razy dziennie herbatę lipową z dodatkiem soku malinowego cyrtyny i miodu. Sprawdzony sposób na przeziębienia. U mnie zawszedziała
Magdalenka79 - ja też ostatnio borykałam się z przeziębieniem i bólem gardła. Nie zawiódł mnie syrop z cebuli, wyleczyłam się w 2 dni. Jest prosty w zrobieniu: siekasz cebulę, wrzucasz do słoika i posypujesz cukrem. Na drugi dzień gotowy do picia kilka razy dziennie. Na prawdę pomaga. Od małego go piłam i nigdy mnie nie zawiódł. A tym bardziej w ciąży gdzie trzeba uważać z lekami.
i jak tu wierzyć lekarzom??? moja gina zabroniła tymianku z podbiałem na gardło .... a zawsze go używałam .... polecała Tantum Verde
dzięki kochane za rady, zrobiłam i syrop z cebuli i pije namiętnie cherbatę z lipy z sokiem malinowym i cytryną
kpi23 dobrze że to napisałaś, odstawiłam od razu tymianek z podbiałem co by nie zaszkodził, masz rację co lekarz to inna ideologia i bądz tu człowieku mądrym, syrop Pini też odstawiłam bo boje się tej kodeiny która jest w składzie. I powiem ze dziś już troche lepiej sie czuje, tylko przydałoby się coś na odkrztuszanie bo z tym mam teraz problem
ewus2090 zobaczysz wszystko się ułoży, to tylko kwestia czasu, musisz być silna i walczyć o dobro dzieci. Ja miałam podobną historię przy pierwszym dziecku tylko że posypało się jak wyjechałam do polski rodzić (mieszkaliśmy zagranicą). Jak urodziłam to już nie maiłam do kogo wracać bo dowiedziałam sie ze poznał nową kobietę. W akcie urodzenia w rubryce ojciec mam wpisane jego imię z moim nazwiskiem, dziecko tez ma moje nazwisko. Szybko złożyłam pozew o alimenty i ustalenie ojcostwa. I teraz z opieki dostaje alimenty takie jak na wyroku, poniewaz on się nie poczuwa do łożenia na dziecko.U komornika rośnie mu cały czas dług. Mój kuba widział ojca tylko raz w zyciu jak miał 2 latka, ale nigdy mu nie mówie źle o ojcu, bo uważam że mogło by mu to zaszkodzić w samoocenie. Sam sobie powoli już wyrabia swoje zdanie.
Było mi ciężko na początku ale teraz mam nowe życie i kolejne dzieciątko w drodze;-) Także głowa do góry, będzie dobrze
ależ się uzewnętrzniłam