reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja właśnie skończyłam robić sobie paznokcie tzn jeden po wypadku:)

no ja juz kupe czasu zamierzam sobie zrobic i jakos nie chce mi sie siasc jak sobie pomysle ze mam siedziec ze 3 godz i kleic tipsiory to mi sie odechciewa a kiedys takie cuda robilam he he

a Ty zele czy akryle?

reklama
no ja juz kupe czasu zamierzam sobie zrobic i jakos nie chce mi sie siasc jak sobie pomysle ze mam siedziec ze 3 godz i kleic tipsiory to mi sie odechciewa a kiedys takie cuda robilam he he

a Ty zele czy akryle?

Ja miałam cały zestaw do tipsów ale nie chce mi się samej robić, więc sprzedałam i chodzę do kosmetyczki :-D

Ja miałam cały zestaw do tipsów ale nie chce mi się samej robić, więc sprzedałam i chodzę do kosmetyczki :-D

no ja tez mam ale juz dawno nie robilam bo mi sie jakos nie chce a kiedys bardzo to lubilam robic

a teraz to chyba bym nie zniosla zapach liquidu

raz jak robilam siostrze akrylki to leczylam sie bromergonem to normalnie czułam sie jakbym cos brała a zapach plynu i tabletki zrobiły swoje:szok::szok::szok::-D:-D

Wróciłam z wizyty niestety nie było USG trudno najważniejsze że wszystko jest ok.
troche sie denerwowałam bo od niedzieli bolał mnie brzuszek co prawda wczoraj mniej a dziś już prawie wcale ale obawy były gin mnie uspokoił że ma prawo boleć bo wszystko się naciąga szczególnie więzadła macicy i nie jest to nic złego tyle ze w poprzedniej ciąży tego nie miałam. Nie było mnie tylko pare godz a tu znów tyle do nadrabiania ale produkujecie tych stron!!!!!!!!!!

a Ty zele czy akryle?
Ja sama robie sobie oraz klientkom tipsy badz żeluję naturalne:)Osobiście mam naturalne tylko zażelowane:)
Uciekam spać kochane:)Jutro jadę zrobić foto do dowodu:)Jadę do teściów;)

Ostatnia edycja:
izia_tcz - :-) cieszę się, że wszystko dobrze, mnie też ostatnio brzuch pobolewa, ale staram sie nie denerwować:tak:

Dość długo miałam wrażanie, że będzie chłopiec, ale teraz to jakoś mi minęło ;-) mimo to obstawiam tą wersję póki co, a może już na następnej wizycie dowiem sie jaka jest płeć :-D chociaż ginekolog mówiła, że przed 21 tygodniem to woli nie strzelać :-) ale spróbuję w piątek podpytać :tak:

Wróciłam z wizyty niestety nie było USG trudno najważniejsze że wszystko jest ok.
troche sie denerwowałam bo od niedzieli bolał mnie brzuszek co prawda wczoraj mniej a dziś już prawie wcale ale obawy były gin mnie uspokoił że ma prawo boleć bo wszystko się naciąga szczególnie więzadła macicy i nie jest to nic złego tyle ze w poprzedniej ciąży tego nie miałam. Nie było mnie tylko pare godz a tu znów tyle do nadrabiania ale produkujecie tych stron!!!!!!!!!!

najwazniejsze ze jest ok:):-)

DOBRANOC DZIEWCZYNY

Witam,

GRatuluję dziewczynom któe dowiedziąły się płci dzieciątek. Ja pewnie dowiem się za 2 tygodnie.

Chcielibyśmy miećchłopczyka ale tak naprawdę najważniejsze żeby było zdrowe. Tylko że jak będzie dziewczynka gto mąż będzie chciał jeszcze jedno dziecko, chłopca aja na to się już nie piszę:tak:

Ewus - oby się sytuacja u cibie wyjaśniła. Na pewno bardzo przydałoby ci się wsparcie jeszcze dziadków dzieci ale jak nie będą chcieli to nie cię cmokną w d....e. Będą tego żałować;-)

Ja na szczęście w tej ciąży bólów brzucha jeszcze nie amm. Teraz już bym nie mogła sobie leżeć;-)

reklama
Dziewczyny czy wy też podczas ciąży macie częściej niż zwykle ochotę na fast foody :-D Ja teraz to bym jadła tylko to co niezdrowe i dziecku to chyba pasuje :-) Dziś na obiad też dostało pizze i to z mrożonki :zawstydzona/y:

Witam. Ja po pierwszych miesiącach praktycznie niejedzenia teraz jadłabym jedynie to co niezdrowe frytki, hamburgery, chińszczyzna ...:-) a nie przepadałam za tym przed ciążą

Do góry