reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosiagro bardzo mi przykro, że borykaszsię z takimi problemami, trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze, z Tobą i Dzidziusiem.
Jeżeli chodzi o mocz to napewnolekarz coś Ci przepisze i szybko pozbędziesz się infekcji.
Trzymaj się cieplutko i bądź dzielna

Dzięki zyraffka, staram się myśleć pozytywnie!!! Tylko zawsze przed wizytą obawy narastaja..

reklama
Kurde się strachu najadłam, brzuch zaczol mnei boleć ( taki bol mialam zawsze w dzien kiedy dostaam okres) , juz myslalam ze napreawde coś sie dzieje nie dobrego,az poszlam do WC sprawdzic,a le bylo tylko to co mnei nei opuszcza różowy śluz, kurde jem ta luteine dzis 1 opakowanei skonczylam, a jakoś raz sa te plamienia raz ich nie ma, a i zauwazylam ze zawsze wieczorem mam skurcze , ale dzis to byl taki konkretny. Czy to wszsytko nei mogło by być takie nieskomplikowane? pewnei taka PAni ktora nei chce meic dziecka i wpadła czuje sie swietnie w ciaży, a my które chcemy, martwimy sie cały czas musimy sie z czyms borykac, albo juz przewrazliwiona jestem , nie wiem :-(

U mnie będzie konflikt :) wszyscy chcą wiedzieć oprócz mnie :) ja wolę usłyszeć od położnej lub lekarza że mam ślicznego i zdrowego synka lub córkę :) A ponieważ to ja jestem inkubatorkiem więc będzie jak ja będę chciała, chyba że mój mąż jakoś lekarza podejdzie :) :) Najważniejsze jednak żeby było zdrowe i silne :) :)
Jestem ciekawa czy tylko ja nie chce wiedzieć :) :)

natucha11 wydaje mi się też że te które wpadną bardzo często o ciąży dowiadują się dopiero po pierwszym trymestrze, czyli teoretycznie po pierwszych objawach. Pewnie nie wiedzieć to też się nie przejmować i nie stresować wszystkim :)

Ostatnia edycja:
Ja bym chciała znać płeć dziecka jak najszybciej, a oprócz tego żeby było zdrowe co jest najważniejsze, to marzy mi się córeczka :-)

Witajcie Dziewczynki :-D
U mnie z seksem wygląda to tak, że to jest ostatnia rzecz na świecie o której myślę :rofl2:

Czasami się śmieje, że moja fasolka wysysa ze mnie całą energię, bo nic mi się nie chce, hehe

:-)Cześć Dziewczyny:-)
chciałabym się przywitać i do Was przyłączyć...
ostatni okres miałam 12.09, po drodze 3 testy i każdy pozytywny....i teraz czekam na wizytę u gin. (dopiero 27.10)...
Zaciążyć (mam nadzieję);-)udalo nam się za pierwszym razem- SZOK..... do tej pory nie mozemy uwierzyć, że tak hop siup i2 kreski...tym bardziej, że nasze mamy, no wszyscy generalnie nas straszyli, że nie ma tak łatwo, że to, że tamto.... i my jak przedszkolaki uwierzyliśmy, że nie damy rady ...i proszę...normalnie "wpadka" :tak:..... wpadka, ale chciana;-)
Czuję się powiedzmy, że pod wzgledem objawów ciążowych normalnie- jedyne co troche piersi są inne.......:cool2:
Teraz jestem lekko podziębiona (katar, kichanie i kaszel)...ale leczę sie babcinymi sposobami i chyba juz z tego wychodzę... boje sie kasłac i kichać bo jak gdzieś wyczytałam mogą to być dla fasolki nieprzyjemne doznania, kt,ore moga wywołać skurcze a te poronienie...(no ale chyba nie w pierwszych tygodniach,co?...:no:.... ach ten wszechwiedzący internet:tak:)....

dobra...nie ma co się zamartwiać...co ma bycto będzie..przeczytalam, gdzieś na forum, że jeśli ciąza dobrze zrobiona to nic jej nie ruszy:-)...
czego Wam i sobie życze!

pozdrawiam

...bo zapomniałam jeszcze dodać..
z kalkulatora terminu porodu wychodzi mi 22.06.2010...

zobaczymy co na to lekarz i jak zweryfikuje to póżniej życie;-)))):-D

reklama
Witam nowe mamuśki...
Ja dzisiaj nie najlepiej... cały dzień mnie mdli, a już myślałam że mdłości mnie ominą, nie ma co się cieszyc za wczasu...
Pojawiły się wczoraj dopiero... i nie odstępują mnie na krok...
W ogóle straciłam całkowicie apetyt...
Ech...

Ide spac, może mi przejdzie...
Dobranoc kochane

Do góry