reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Bardzo fajne jestem zadowolona:)Jeden minus to pytaja od jakiego imienia zdrobnienie a ja oburzona odpowiadam urzędnikom, że od żadnego a co taka pani zdziwiona:)hehe zatykaja geby i już nic nie pytają:)
i tak go juz nie zmienie jeszcze podoba mi sie Ines ale to juz takie nie polskie jako he he

reklama
paula24211 przełamiemy monopol na chłopaków:-):-D:-D tzn mam nadzieję, bo to tak naprawdę okaże się w czerwcu:-):-D

ale nie mówiłam Wam najlepszego na USG był ze mną mój synek Patryk i lekarz mówi do niego,ze będzie miał siostrzyczkę, a mój syn w pełni powagi do Pana Doktora: A co Pan zrobił z moim braciszkiem!!!!!:-D:-D:-D
mało ze śmiechu nie spadłam z fotela:-D:-D:-D

paula24211 przełamiemy monopol na chłopaków:-):-D:-D tzn mam nadzieję, bo to tak naprawdę okaże się w czerwcu:-):-D

ale nie mówiłam Wam najlepszego na USG był ze mną mój synek Patryk i lekarz mówi do niego,ze będzie miał siostrzyczkę, a mój syn w pełni powagi do Pana Doktora: A co Pan zrobił z moim braciszkiem!!!!!:-D:-D:-D
He he komiczny ten Twój synek:)

Witam czerwcowe mamusie:tak:

Gratuluję wszystkim :tak:

Jeżeli pozwolicie to chciałabym się do was przyłączyć. Mam termin oczywicie też na czerwiec, dokładnie na 2 czerwca. Miałam już dowas wcześniej zajżeć, ale najpierw nieprzyjemne dolegliwości ciążowe potem brak czasu:tak: Wiecie jak to jest. USG połówkowego jeszcze nie miałam takwięc nie znam płci dziecka.

Ja będę u mojej ginki dokładnie w 17 tygodniu i 6 dniu (można więc uznać ze w 18 tygodniu)...ma dobry sprzęt więc jak myślicie Kochane da się zobaczyć co moja dzidzia ma między nózkami...zależy mi na tym bo po powrocie z Polski ok 10 lutego będe miała USG tu w Anglii i jeśli wszystko będzie ok...będzie to moje ostatnie USG w tym "cudownym" kraju...
To bedziesz w tym samym terminie miala usg co ja, i u mnie pan widzial "brak" genitaliow :-D Nas rowniez czeka ostatnie usg 11 stycznia, nie wyobrazam sobie drugiej polowy ciazy bez zadnej juz wiecej szansy na podgladanie dzidzi :szok::-:)-(

Hej Kobitki:)Ja juz dotarłam po wizycie do domu:)wszystko OK
Dziewczyny WRÓCIŁAM!!!
z maluszkiem wszystko ok jest strasznie duża nózki ma 2 tyg starsze od reszty he he dzisiaj ujawniła sie i to bedzie DZIEWCZYNKA!!!!!! hura TAK SIE CIESZE
Gratuluje!! Oj robi sie babiniec :-D:-D:-D

ewus widze ze odnalazlas forum, witaj!!!
dziubek witaj i smialo do nas dolaczaj!

Ostatnia edycja:
ewus-witaj! to chyba pierwsze bliżniaki w naszym gronie
paulka,paula24211-super wieści gratuluje dziewuszek a jeszcze dziś pisałyśmy o tym że rodzą się sami chłopcy:tak:
lena-fajnie że wszystko ok
Ja mam wizyte 19 ale pewnie bez usg dopiero teraz połówkowe mi zrobi koło21 tyg to dopiero się dowiem czy to siusiak czy cipulka:tak:
Farby zakupione jutro zaczynamy malowanko więc będzie troszke bałaganu:-(

no ewnie ze przełamiemy hi hi ktoś musi

reklama
Do góry