kpi23
Fanka BB :)
Dziewczynki wróciłam!
i wiecie co najprawdopodobniej to DZIEWCZYNKA!!!!:-)
tak na 100% będę wiedziała w niedzielę bo idę na USG do szpitala, tam jest super sprzęt i lekarz wtedy potwierdzi na pewno. dziś tylko stwierdził,że między nogami nadal nic nie "dynda" i jemu to wygląda na dziewczynkę. stwierdził,że organy męskie były by już wykształcone i widoczne a damskie widać dopiero po 17 tygodniu.
zresztą nie ważne co będzie ważne,że dzidzia jest dość duża jak na ten tydzień ciąży bo ma 13,5 centymetra i wszystko jest w porządku :-):-):-):-):-):-)
niestety nie mam zdjęcia bo z tego wszystkiego zapomniałam poprosić, ale w niedziele jak pójdę to już na pewno nie zapomnę:-):-)
teraz czekam na resztę wiadomości z wizyt i oczywiście WITAM nowe Czerwcóweczki!!!!
Dziewczyny WRÓCIŁAM!!!
z maluszkiem wszystko ok jest strasznie duża nózki ma 2 tyg starsze od reszty he he dzisiaj ujawniła sie i to bedzie DZIEWCZYNKA!!!!!! hura TAK SIE CIESZE mąż troszke sie zmartwil widzialam to jak lekarz powiedzial ze nic nie dynda i pokazał slicznie widoczne narzady żeńskie pył pewny ze to bedzie chłopak ale juz sie tez cieszy wazne ze zdrowe
ale fajnie tak wiedziec co sie nosi pod serduszkiem dodam ze nasza księzniczka ma prawie 14 cm i waży juz 270 gram
Hej KobitkiJa juz dotarłam po wizycie do domuwszystko OK ciąża prawidłowo się rozwija nie ma zagrożenia, choć lekarz widzi, że jestem przemęczona 2 tyg zwolnienia aby odpocząćwięc co ja teraz będę robiła bez pracy, ogólnie powiedzial, że bardzo duża ciążaByć może bliźniakiśmiałam się, ale lekarz który prowadzi powiedział, że to ciąża pojedyńcza hehe jedna fasolka A ten drugi zaprzecza Tylko martwiły mnie wczorajsze i dzisiejsze bóle brzuchaAle on twierdzi, że nie ma powodów do zmartwień
Kochane, gratuluję pomyślnych wizyt i super wiadomości ...
Trzymajcie się i rośnijcie dalej zdrowo!!!