reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczynki wróciłam!
i wiecie co najprawdopodobniej to DZIEWCZYNKA!!!!:-):-D
tak na 100% będę wiedziała w niedzielę bo idę na USG do szpitala, tam jest super sprzęt i lekarz wtedy potwierdzi na pewno. dziś tylko stwierdził,że między nogami nadal nic nie "dynda" i jemu to wygląda na dziewczynkę. stwierdził,że organy męskie były by już wykształcone i widoczne a damskie widać dopiero po 17 tygodniu.
zresztą nie ważne co będzie ważne,że dzidzia jest dość duża jak na ten tydzień ciąży bo ma 13,5 centymetra i wszystko jest w porządku :-):-):-):-):-):-)
niestety nie mam zdjęcia bo z tego wszystkiego zapomniałam poprosić, ale w niedziele jak pójdę to już na pewno nie zapomnę:-):-)

teraz czekam na resztę wiadomości z wizyt i oczywiście WITAM nowe Czerwcóweczki!!!!

Dziewczyny WRÓCIŁAM!!!
z maluszkiem wszystko ok jest strasznie duża nózki ma 2 tyg starsze od reszty he he dzisiaj ujawniła sie i to bedzie DZIEWCZYNKA!!!!!! hura TAK SIE CIESZE mąż troszke sie zmartwil widzialam to jak lekarz powiedzial ze nic nie dynda i pokazał slicznie widoczne narzady żeńskie pył pewny ze to bedzie chłopak ale juz sie tez cieszy wazne ze zdrowe
ale fajnie tak wiedziec co sie nosi pod serduszkiem:tak::tak::tak::tak: dodam ze nasza księzniczka ma prawie 14 cm i waży juz 270 gram

Hej Kobitki:)Ja juz dotarłam po wizycie do domu:)wszystko OK ciąża prawidłowo się rozwija nie ma zagrożenia, choć lekarz widzi, że jestem przemęczona 2 tyg zwolnienia aby odpocząć:)więc co ja teraz będę robiła bez pracy, ogólnie powiedzial, że bardzo duża ciąża:)Być może bliźniaki:)śmiałam się, ale lekarz który prowadzi powiedział, że to ciąża pojedyńcza hehe jedna fasolka :)A ten drugi zaprzecza:) Tylko martwiły mnie wczorajsze i dzisiejsze bóle brzucha:)Ale on twierdzi, że nie ma powodów do zmartwień:)

Kochane, gratuluję pomyślnych wizyt i super wiadomości ... ;)
Trzymajcie się i rośnijcie dalej zdrowo!!!

reklama
paula i paulka gratuluję dziewczynek!!:-) O ile dobrze pamiętam to obie chciałyście córeczki;-) Więc super się złożyło:-)

Ja będę u mojej ginki dokładnie w 17 tygodniu i 6 dniu (można więc uznać ze w 18 tygodniu)...ma dobry sprzęt więc jak myślicie Kochane da się zobaczyć co moja dzidzia ma między nózkami...zależy mi na tym bo po powrocie z Polski ok 10 lutego będe miała USG tu w Anglii i jeśli wszystko będzie ok...będzie to moje ostatnie USG w tym "cudownym" kraju...Szansą będzie jeszcze nasz przyjazd do Polski pod koniec marca ale stoi on pod dużym znakiem zapytania...Wszystko zależy od tego jak będę się czuła

Ostatnia edycja:
dziewczyny gratuluje wspaniałych wiadomości:-)

paula24211 długie nogi jak na dziewczynę przystało:tak:
mysle ze to napewno po męzu bo on wysoki jest hi hi napewno nie po mnie:no::no::-D:-D:-D

paulka i lena ciesze sie ze u was tez ok po wizytach

paulka wyglada na to ze obydwie bedziemy miałay dziewczynki super

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry