reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Widzę że same dobre znajome juz na forum....Ja jestem "nowa"ale mam nadzieję że złapie równie dobry kontakt z Wami....Moje bliźnięta również urodzą się w czerwcu...jestem w 15 tygodniu i jutro mam wizytę...Zastanawiam się czy mogę poznać już płci moich dzieci..Co o tym sądzicie??

reklama
cześć dziewczyny,
nie odzywam się bo tak naprawdę ja dalej jestem w stanie zawieszenia i nie będą Wam tu smęcić...
nic złego się nie działo oprócz tego że nadal czekam na wynik genetyki....
Pozdrawiam Was

Super że się odezwałaś!;-) Często o Tobie myślałam i bardzo się bałam że coś mogło się nie dobrego stać. Dlatego bardzo się cieszę że piszesz:-):-)
Trzymam kciukasy za wyniki! Napisz jak tylko będziesz już je znała.

Dziewczyny życzę też wam powodzenia na wizytach, bo dzisiaj kilka ich jest:-)
Też chyba zaraz zadzwonię żeby się umówić, ale to dopiero na okolice 16stycznia:-( I chyba nie będziemy robić wtedy USG, poczekamy do tego połówkowego.

Widzę że same dobre znajome juz na forum....Ja jestem "nowa"ale mam nadzieję że złapie równie dobry kontakt z Wami....Moje bliźnięta również urodzą się w czerwcu...jestem w 15 tygodniu i jutro mam wizytę...Zastanawiam się czy mogę poznać już płci moich dzieci..Co o tym sądzicie??

Witaj,
Ja sądzę że w 15 tygodniu może jeszcze nie być widać, ale wszystko zależy od "oka" doktora i jego sprzętu.
Gratululacja podwójne:-):-) Też bym chciała bliźniaki:-):-)

my tez niedługo zaczynamy remont w pokoju musimy pozrywac tapety i od nowa pomalowac cały pokój i pomału myslec jak go urządzic zebysmy sie w 3 w nim zmieścili;-);-);-)

pobiegacie z meblami po pokoju i na pewno jakieś wyjście się znajdzie ;)

dziewczynki jadę po synka do przedszkola i potem prosto na wizytę, jak wrócę to się odezwę, trzymajcie kciuki:-):-)

trzymamy, trzymamy ;)

witaj, a nie mówiłam, że dasz radę nas odnaleźć???
zagladaj do nas i napisz coś o sobie ...

gratuluję Ci bliżniaków... to było kiedyś moje marzenie ...

Hej dziewczyny :-D

ewuś - witamy wśród czerwcówek :-) Super że będziesz mieć podwójne szczęście.

Dziewczyny planujące płeć ;-) na 100% będziecie wiedzieć jak się urodzi a jak już zobaczycie samą słodycz to pokochacie coby nie było :-p

Agnieszka koniecznie daj znać jak badania i bądź z nami to nie będziesz się zadręczać, my cię tu pocieszymy i uwierzysz że będzie wszystko dobrze :-D

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na relację.

A ja dzisiaj nie pojechałam na uczelnie - zrobiłam sobie wagary ;-). Ale za to poprawiłam 2 rozdział pracy mgr (jeszcze drobne rzeczy mi zostały takie jak poprawienie wypunktowań itp). I muszę się pochwalić bo 1 i 2 rozdział zajmuje mi już ok 60stron (pisanych zgodnie z wymogami pracy mgr czyli czcionką, marginesami itp) więc nie jest źle :-D Jeszcze rozdział 3 do poprawy mi został, część praktyczna i kilka zdań zakończenia i mogę uznać że skończyłam swoje wypociny :-p.

Czas na jakiś obiadek. :-D

A ja dzisiaj nie pojechałam na uczelnie - zrobiłam sobie wagary ;-). Ale za to poprawiłam 2 rozdział pracy mgr (jeszcze drobne rzeczy mi zostały takie jak poprawienie wypunktowań itp). I muszę się pochwalić bo 1 i 2 rozdział zajmuje mi już ok 60stron (pisanych zgodnie z wymogami pracy mgr czyli czcionką, marginesami itp) więc nie jest źle :-D Jeszcze rozdział 3 do poprawy mi został, część praktyczna i kilka zdań zakończenia i mogę uznać że skończyłam swoje wypociny :-p.

Czas na jakiś obiadek. :-D

Gratulacje. Mam nadzieję że mnie też dopadnie kiedyś taka wena, bo inaczej to kiepsko to widzę;-) Pewnie wezmę się za to w maju:tak:

Witaj,
Ja sądzę że w 15 tygodniu może jeszcze nie być widać, ale wszystko zależy od "oka" doktora i jego sprzętu.
Gratululacja podwójne:-):-) Też bym chciała bliźniaki:-):-)
Czytałam na forach gdzie dziewczyny rozmawiały właśnie o płci i bardzo dużo wiedziało już w 14 tygodniu...:szok:Fakt bliźnięta to w sumie rzadkość:) A ja mam to szczęście:-) i dodam że jest to pierwsza ciąża i mam 20lat....:)Tym bardziej dla lekarzy to zdeka szok:szok:he he

Agnieszka - bardzo mocno trzymam kciuki, za zdrowie malucha, chociaż nie miałyśmy okazji bliżej się poznać, wierzę, że wszystko będzie dobrze :tak:
ewus2090 - witam i gratuluję podwójnie :-) myślę, że zdecydowanie za wcześnie na poznanie płci "na 100%" zresztą tak, to chyba tylko przy porodzie sie da ją poznać :-) Widzę, że jesteśmy w podobnym wieku :tak:

reklama
Czytałam na forach gdzie dziewczyny rozmawiały właśnie o płci i bardzo dużo wiedziało już w 14 tygodniu...:szok:Fakt bliźnięta to w sumie rzadkość:) A ja mam to szczęście:-) i dodam że jest to pierwsza ciąża i mam 20lat....:)Tym bardziej dla lekarzy to zdeka szok:szok:he he

Nie wiedziałam że ciąża bliźniacza ma jakieś powiązania z wiekiem. Bardziej mi się wydawało że jeżeli wcześniej w rodzinie były bliźniaki to jest większe prawdopodobieństwo.
Z racji Twojego wieku, tym bardziej życzę Ci wytrwałości. Jestem nie wiele starsza bo mam 22, a wiem że nie będzie łatwo.;-) Ale będzie dobrze:-)

Do góry