GOSIAGRO ja swój kościelny mam we wrzesniu i sie boje co z moja fogura??ale pociaszam się tym \, że jak piewrsza ciąża to szybko zrzucę
i tego nam życze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GOSIAGRO ja swój kościelny mam we wrzesniu i sie boje co z moja fogura??ale pociaszam się tym \, że jak piewrsza ciąża to szybko zrzucę
Ja się cały czas pocieszam w sumie w 16 tyg a przytyłam 2 kg wiec nie jest zlei tego nam życze
Ja się cały czas pocieszam w sumie w 16 tyg a przytyłam 2 kg wiec nie jest zle
AndziaBadaicka - no w końcu, bo juz myślałam, ze tu nigdy nie zajrzycie - myślę, że wiele dziewczyn skorzysta z Twoich zdolnosci kulinarnych (nie ma to jak reklama);-)
Dziekuje bardzo :-)witamy i juz Cie dopisuje do listy
No jak nie jak TAK :-):-):-)Witaj Madziu jak miło Cie widzieć
Hmm ja jestem tak samo zaskoczona jak ty i to z tego samego powodu
A na nk dawno nie gadałyśmy bo ja mam kompa sprawnego ok 1.5 mies no cóz nadrobimy zaległości prawda??
Kochana ja w pierwszej ciazy w pierwszych 4 miesiącach schudłam 6 kg a potem przytyłam 20 czego oczywiście żadnej z Was nie zyczeja zaczne niedługo 20 tydzien i mam narazie 2,5 kg więcej wiec nie jest zle, tylko ze w pierwszym trymestrze schudlam 6 kilo, więc w sumie to dalej jeszcze jestem na minusie
Hej Iwka ja mam na mysli ciagle chłopca i kupuję wszystko na chłopcaCiekawe teraz w Poniedziałek mam wizyte al \e chyba bez USGHejo mamuśki;-)
Co tam słychać???? Widzę że teat spania się pojawił.Ja śpię na lewym boku z nogą zgiętą-więc problemu nie ma:-)
W poniedziałek muszę badania zrobić bo później nie mam jak a i tak 11 mam wizytę więc nie będzie tak źle;-)
Muszę się Wam przyznać że ostatnio mam myśli na dziewczynkę i nie mogę się doczekać wizyty w lutym,bo "powinnam się " dowiedzieć jaka płeć,chyba że dzidziuś zadecyduje inaczej
No nie za bardzo...bo ja mieszkam w Anglii teraz a siostra ma ślub w Polsce....i to wyklucza choćby możliwość bujania sie przy wolnych kawałkach....Nie moge latać i nie zaryzykowałabym już nawet gdybym mogła....Chyba że chce aby moje dziecko załapało sie na darmowe loty z Anglii do Polski w razie porodu na pokładzie
na allegro sa fajne rogale i nie drogiea ja gdzieś wyczytałam że najlepiej dla dziecka jak się śpi na lewym boku bo na prawym coś tam go może przygniatać. Musze sobie zamówić tego rogala napewno okarze się pomocny, pamiętam w poprzedniej ciąży jak wpychałam poduszki między nogi i pod brzuch bo nie szło się ułożyć super wynalazek z tym rogalem
a co do wagi to stoje w miejscu, ale sie nie martwie bo poprzednio zaczełam przybierać na wadze od 20 tygodnia i tylko brzuch mi urósł
na allegro sa fajne rogale i nie drogie