reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam sie i ja z rana z Wami

Witam nowa czerwcoweczke;-)

o jak fajnie ze pojawily sie wrzesnióweczki to znaczy ze jestesmy coraz dalej i zaraz bedzie połowa:tak::tak::-)

czytalam ze wczoraj rozmawiłyscie o szkole rodzenia my sie chyba tez zazpiszemy z mężem bo w Kołobrzegu do porodu rodzinnego ponoc moze nie ze wymagaja ale ciesza sie jak mezczyzna wie co i jak dzieje sie podczas porodu wtedy wiedza ze moze pomoc a nie przeszkadza:-D:-D:-D

a co do Sylwestra to jak sobie pomysle ze mam siedziec z tsciami w domu to mnie szlak trafia ale niestety mąz musi odpoczywac pic teraz nic nie moze przez to cisnienie ja sie rozchorowałam gardło mnie strasznie boli wczoraj nie mogłam mówic w nocy dziisaj tez obudzilam sie z silnym bólem musiałam wziac w nocy tabletke i znowu zaczyna mnie kasszel meczyc:-:)-:)-:)no:

wiec my sylwestra spedzimy w NOT hi hi
zrobie cos dobrego do jedzonka bo tesciowa nasmazyla wszystko a my tego nie mozemy jesc
dziisaj mam jeszcze wizyte u okulisty po tym wypadku zobaczymy co mi powie bo widze n alewe oko przez mgłę:-(

reklama
Witam się z rana:-):-)
Jakoś się średnio wyspałam, mam nadzieję że w szale przygotowań uda mi się odpocząć przed sylwestrem. Jeszcze nie dawno miał to być sylwester na 4-6 osób, a teraz może się okazać że będzie nas 10. Tylko najgorsze jest to że nie mam tyle miejsc do siedzenia;-) No i na 37m2 10 osób to wychodzi na głowę tylko jakieś 4m2:-):-):-) Ale wierzę że będzie dobrze.
Witaj Kasia&Kubuś:-):-) Zaglądaj do nas częściej;-)
Mój małż z rana pojechał na wieś, bo zapomniał zostawić klucza od piwnicy i obawiał się że jego siostra nie poradzi sobie z rozpaleniem w piecu.;-);-)
A ja sobie wczoraj humor poprawiłam, wrzuciłam na nk zdjęcie maleństwa:-)
I na prawdę nie spodziewałam się tylu miłych wiadomości:-):-) Może dlatego że znajomi byli w gruncie rzeczy zaskoczeni, bo nikt nie wiedział:-)

Hej dziewczyny :-D
Ja dzisiaj chyba już za bardzo tutaj zaglądać nie będę bo mam trochę do zrobienia. Więc życzę wszystkim i każdej z osobna żeby nowy rok był lepszy od tego co już za nami, żeby maleństwa rozwijały się zdrowo i oszczędzały mamusie jak już się pojawią na świecie :tak:

zdec - wesoło będziesz miała dzisiaj :-D
Co do umieszczania zdjęć na nk to ja to zrobiłam po świętach i też wszyscy zaskoczeni :blink: i miło się czyta pozytywne komentarze.

Magda, chodzi o odliczenie kosztów odsetek przez cały okres kredytowania, tylko dotyczyło to sytuacji w 2005 roku. Musiałabyś popytać w US czy nadal obowiązuje na tych samych zasadach. Z tego co wiem coś się pozmieniało ale nie zagłębiałam się w temat. Rozlicza się to w rocznym zeznaniu.

Co do tej ulgi odsetkowej to juz jej nie ma, dotyczyła tylko umów kredytowych zawartych do końca 2006 roku. Teraz już nie ma wogóle ulg jeżeli chodzi o zakup czy remont mieszkania.

Miłego dnia:-)
ooo, jestem zaskoczona :-) padło pytanie a tu juz wszystko wiadomo, nie musze juz wydzwaniac i pytać się, dzięki dziewczyny za informacje, jesteście super:tak:

ja sie rozchorowałam gardło mnie strasznie boli wczoraj nie mogłam mówic w nocy dziisaj tez obudzilam sie z silnym bólem musiałam wziac w nocy tabletke i znowu zaczyna mnie kasszel meczyc:-:)-:)-:)no:
no to jesteśmy razem z tym bólem gardła;-), a co zarzywasz ja biore te tabsy Isla z ekstraktem z czarnej porzeczki i kupiłam znów syrop prenalem i pije herbate z lipy

my na sylwestra nie wybieramy się nigdzie, bedziemy siedziec w domu przed telewizorem a dzis zamówiliśmy ślub na 06.02.2010, teraz sie martwie czy zdąże wszystko załatwić obrączki, ubranie, restauracja...:szok::-D

witam nową czerwcową mamusie

\Dziewczyny ja tez uciekam wiec zyczę Wam Spokojneo wieczoru duzo miłości zdrowia W Nadchodzącym Nowym Roku pociechy z naszych maluszków które rosną u nas w brzuszkach a kiedy juz beda na świecie zeby dawaly dużo radosci a nie trosk
tego wam życze UDANEGO SYLWESTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieńdoberek!
skorpioniczka-no ja niestety też dziś do pracy do 14 ale sylwester dopiero na 21 więc dam rade się przyszykować tym bardziej że idziemy do knajpy i wszystko będzie gotowe.Co do wyglądu to przeglądam się w lustrze i jestem bardzo zadowolona całkiem dobrze wyglądam:-)Nie schodząc oczywiście wzrokiem na uda i pupe bo tam celulit się trochę zadomowił ale po porodzie też sobie obiecałam że szybko dojde do formy:tak:
Witam nową czerwcóweczke!

Dzien dobry dziewczynki dawno do was nie zaglądałam bo jakos czasu mi brak i wogóle ciagle mnie jakieś chorubsko dopada:(

korzystajac z okazji chciałam Wam złożyc najserdeczniejsze życzenia na nowy rok oby był lepszy od mijającego i obfitował w wiele radosnych chwil

powiedzcie mi czy czujecie juz ruchy swoich pociech bo ja dzis zaczełam 17tc i nic nie czuje na razie:(((((((

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:-D

super, ze mamy juz wrześnioweczki co oznacza juz my juz coraz bliżej:-D:-D, dopiero co zaczynałysmy a tu juz czas na badania połowkowe:-D

reklama
Tak ten czas strasznie szybko leci:-) Jesteśmy coaz bliżej;-)
Uciekam do kuchni, pomimo tego że jestem kulinarne beztalencie, mam zamiar stworzyć 6 dań, w tym 3 sałatki:-):-):-)
Nie wiem jak to zrobię, ale wiem że czas jechać na zakupy spożywcze, bo trzeba to z czegoś zrobić;-)

Do góry