reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich!!!!

Ja już odliczam dni do Polski...nie mogę się doczekać....Rozmawiałam z mama wczoraj i ona mi powiedziała że juz nie może się do marca doczekać bo wtedy oficialnie przyjeżdzamy z moim P. ale ona nic nie wie że za nieco ponad 3-tygodnie przylatuję do Polski na pare dni...Zrobie niespodziankę moim rodzicom....Będzie fajnie...

ewelinka307 - mogę się tylko domyślać jak się czułaś...Mi się sniło z jakieś 3 tygodnie temu że cała mokra jestem....jak się obudziłam, zerwałam się z bijacym sercem na nogi, poleciałam do łazienki i oczywiscie wszystko było ok....ale strachu miałam co niemiara..
paula - współczuję sytuacji z mężem....nieźle się załatwił....pewnie teraz cały czas Ci mówi że już nigdy więcej alkoholu do ust nie weźmie...Trzymam kciuki żeby mu szybko przeszło.....

Dziewczyny majace problemy z teściowymi - Walczcie o swoje i o dobre życie Waszych dzieci!!!

reklama
ja troche w innym temacie , powiedzcie mi jak to zrobilam,ze w ustawieniach w sygnaturkach mam wstawiony kod suwaczka, i tam go widac,a pod moimi postami go nie ma :dry: blondyna jestem

teeeej :D jest :D pytanie mozna uznac za nieistniejace ;p

Witajcie czerwcoweczki widze ze ruch sie wzmaga, mi sie na szczescie udalo nie przejesc, za to rozkoszowalam sie kazdym przysmakiem jaki nam mama serwowala na swieta :-D I przyznam ze jadlam jak leci, sledzie, wedzonki, grzybki, trudno, nie moglam sie powstrzymac ;-)

Tak czytam wasze opowiesci, bardzo wspolczuje tym ktorym zle sie dzieje..zycze by wam nowy rok przyniosl wspaniale zmainy na lepsze, uwierzcie ze wszystko jest mozliwe :tak: Najgorsze to zaakceptowac zly los, nikt na to nie zasluguje!

Witam wszystkich!!!!

Ja już odliczam dni do Polski...nie mogę się doczekać....
Agi78 super pomysl z niespodziewana wizyta, na pewno sprawisz im wielka radosc i niespodzianke :-D:-D No i sobie chyba rowniez!

athena trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj sie!

magdalena co za opowiesc :-( trzymaj sie cieplo

Witam z rana.
U nas całe święta były pochmurne, ciemne i deszczowe:no::-(a tu dziś rano wstaję i co??? Piękny śnieżek:tak:wszędzie biało:-)Niby lepiej późno niż wcale ale czy ja wiem...:baffled: Ja musze dziś jechać zawieźć mocz do badania bo jutro wizyta i znów będę się ślizgać po ulicy:szok: A dodam że nadal mocno sypie.

Gosiu ja juz zaczynam trzymac kciuki za wizyte, uwazaj na slizgawke i szybciutko pochwal sie wrazeniami :-)

a do mnie dzwonila tesciowa :-) tak tesciowa..
ze dostane pokoj dla dziecka. nie wiem co ja nagle zmusilo do takiej refleksji,ale moj maz musial z nia rozmawiac,bo sama by na to nie wpadla.maly sukces,ale zawsze.. a dzisiaj znowu do pracy na 9godz ;/ 9godzin stania i nudzenia sie ;p
pozdrawiam

Może podczytuje forum? :-D

I czuje, że jak dalej tak będzie to nasze małżeństwo nie ma szans na przetrwanie...tylko ja zawsze mam gdzie wrócić bo moi rodzice mnie przymą i jeszcze mi pomogą, teraz odwiedzają mnie sporadycznie bo źle się czują bo moja teściowa dała im odczuć że ich nie toleruje, ja staram się do nich często jeździć, mieszkamy blisko i zawsze mogę na nich liczyć.
Po za tym ja mam na właśność swój dom tylko do remontu i gdyby mój mąż chciał mieszkać gdzie indziej to moi rodzice by nam pomogli w remoncie, finansowo i fizycznie. Ale on nie chce słyszeć o wyprowadzce, też mamy jeden pokój ciasny a reszte wspólną.
Ja od około 2 miesięcy rozważam czy się nie wynieść i nie zostawić męża jedynie dziecko mnie hamuje, a po slubie jestem niecałe 5 misięcy.

Czasami taki krok jest wstrząsem dla faceta, może gdybyś się wyprowadziła, to by zrozumiał.

teeeej :D jest :D pytanie mozna uznac za nieistniejace ;p

no nareszcie masz suwaczek, brawo :-D

Kasiulka_1980 tesciowa?? o nieee :) ona ma prawie 60 lat, i komputery to dla niej czarna magia,w sumie mamy laptopa... aaa nawet nie potrafi wymowic tego slowa, o wlaczeniu nie wspomne. wiec moge zyc w spokoju :-D

nastepna wizyte u lekarza mam 19stycznia,w imieniny meza,chcialabym chociaz troszke poznac plec,ale watpie zeby usg dalo rade, ma pewnie z 20lat :-) ale za to zrobie filmik z badania, nie moge sie doczekac :-D
ostatnio zapytalam podczas usg czy ''to moze byc nosek??'' patrzac na buzke malenstwa,bylam pod koniec 14tygodnia, lekarz zrobil mi wyklad pol godzinny ze plod jest za maly i takich szczegolow nie bedzie widac.a widzialam dzieewczyn zdjecia z nawet 12tygodnia,i bylo dokladnie widac ;/ wiec nie wiem, o co chodzi. skoro nie widac zarysow noska,to o poznaniu plci w ogole moge pomarzyc.
ja tam nos widzialam,jak nic :-)

ja następną mam 21 stycznia - też w imieniny męża, i urodziny ... i dodatkowo dzień babci ...
cobra - co to za lekarz??? kurczę, może powinnaś poszukać innego? ... wiele rzeczy już widać na USG w tym "wieku" dzidziusia .... a on do tego jeszcze nie jest chyba zbytnio przyjemny ...

Witam wszystkich!!!!

Ja już odliczam dni do Polski...nie mogę się doczekać....Rozmawiałam z mama wczoraj i ona mi powiedziała że juz nie może się do marca doczekać bo wtedy oficialnie przyjeżdzamy z moim P. ale ona nic nie wie że za nieco ponad 3-tygodnie przylatuję do Polski na pare dni...Zrobie niespodziankę moim rodzicom....Będzie fajnie...
!!

ale zrobicie świetną niespodziankę ;) koniecznie napisz jak było!

A u nas cały czas prószy śnieżek ... i już całkiem biało jest :-)

reklama
przykro mi ze niektore z nas mialy nieudane swieta,ja tez kilka godzin przed wigilia poklocilam sie z moim mezem ale to chyba lepiej bo w swieta bylo super.
Ja tez uwazam ze mieszkanie z rodzicami zle wpywa na malzenstwo.I to chyba nie ma roznicy czy z rodzicami czy z tesciami...ja sie bardzo ciesze jak moja mama mnie odwiedza ale 2 tygodnie to max bo pozniej tez juz sie klocimy.

Do góry