reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja:-) dzisiaj moje samopoczucie nie najlepsze. Obudził mnie ból głowy, i pobolewa mnie brzuch. Chyba spędzę ten dzien w łóżku.

Miłej niedzieli życzę

reklama
agast-to ja brałam to samo lekarka powiedziała mi że niestety niektóre osoby czują się po tym leku jakby były przed zawałem i niestety ja do nich chyba należe .teraz mi narazie brzuch nie twardnieje to może tym razem nie będe musiała tego brać

Cześć dziewczynki :-)

agast- gratuluję dziewuszki :-) No i leż i odpoczywaj Kochana...
ewelinka- zdrówka dla Marysi!
żyrafka- zdrówka dla męża, uważaj, żebyś od niego czegoś nie złapała...
cabra- no co ci mężowie tacy chorowici... Zdrówka dla niego, a teściową się nie przejmuj, jak lubi synka rozpieszczać to niech sobie rozpieszcza,a mężuś i tak niedługo zostanie ojcem i będzie musiał zmężnieć... ;-)

My będziemy z Piotrusiem zaraz dekorować pierniczki, a później zrobimy wypad na sanki tak jak wczoraj :-):-) Miłej niedzieli!

hej dziewczynki:)
A ja od rana najadłam się bigosu:):):) Nic mnie w tym roku tak nie cieszy jak ten bigos:)

Witam się i ja:-) dzisiaj moje samopoczucie nie najlepsze. Obudził mnie ból głowy, i pobolewa mnie brzuch. Chyba spędzę ten dzien w łóżku.

Miłej niedzieli życzę

Mnie od kilku dni boli brzusio... Momentami jak na miesiączkę, ale głównie kłóje, ciągnie, rwie...Byłam w piątek u lekarza i niby jest wszystko oki. Podobno problem lezy w tym że mi brzuch wypycha mocno do przodu i jest już całkiem spory, wszystko się szybko rozciąga...No cóż- zniosę to napewno:)Miłej niedzieli. Lecę lepić uszka:)

Witam!

Ja nawet dziś się wyspałam i humor nie najgorszy mam...więc ubieram sie zaraz i zmykam na miasto....Nie mam ani jednego prezentu kupionego...Szok!!! Nie miałam czasu ostatnio...Całymi dniami w pracy a jak już się trafił dzień wolny to wolałam odpcząć niż po mieście biegać....Ale dziś trzeba w końcu wyjść do ludzi.....Zjadłam śniadanko, biorę prysznic i zmykam....
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia...udanego wypadu na sanki i dekorowania pierniczków, zajadania się bigosem, opiekowania się mężusiami i odpoczynku dla tych które dziś walczą ze złym samopoczuciem....

agast - gratuluję Jagódki....słodkie imię:biggrin2:

Dzień dobry ;-) a ja dzisiaj samopoczucie mam wyjątkowo dobre :-) może dlatego, że znalazłam pierścionek, chociaż straciłam już nadzieje na to, że kiedykolwiek go odnajdę ;-) dziś czeka mnie ciężki dzień, babcia z dziadkiem na obiad wpadają i trzeba coś dobrego zrobić :szok: no, ale czas się wziąć za robotę, wpadnę później :-):-D:-D

dzień dobry!
Paula, kajdusia - oj jak ja Wam zazdroszczę tych ruchów - ja nie czuję jeszcze nic (albo nie wiem, że czuję:sorry:)
Cobra - teściowa jak widać pępowinki nie odcięła;-) z drugiej strony to macie rację - chory facet to coś strasznego:-):szok:

Widze, że u niektórych pierniczki już popieczone - ja mam zamiar się zabrać za nie jutro z moją 3-letnią chrześnicą:tak:

pozdrawiam i miłej niedzieli życzę

reklama
ja mialam nocke z glowy :confused2:o godzinie 3 rano obudzil mnie bol zoladka,i glowy , momentalnie slinotok,udalo mi sie nie wymiotowac o dziwo.zostalo mi ogladanie ''kto cie tak urzadzil'' i ''usterki'' i ''rozmow w toku'' .:eek: moj maz jest na l4, ma angine. szkoda ,ze nie pomoze mi w zadnych obowiazkach domowych skoro jest juz w domu.wolalabym zeby juz poszedl do pracy :D mieszkamy tesciami,jego matka jest nie do zniesienia,biega synkowi z herbatka, z tabletkami na bol glowy,a ja jak zwykle wychodze na ta zla i nie dobra...

Współczuję tej sytuacji...:eek: nadgorliwa mamusia+chory synuś = koszmar:szok: na szczęście z moim nie ma takiego problemu:no::-) Wytrwałości życzę:tak:

Do góry