reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
agast-to ja brałam to samo lekarka powiedziała mi że niestety niektóre osoby czują się po tym leku jakby były przed zawałem i niestety ja do nich chyba należe .teraz mi narazie brzuch nie twardnieje to może tym razem nie będe musiała tego brać
Cześć dziewczynki :-)
agast- gratuluję dziewuszki :-) No i leż i odpoczywaj Kochana...
ewelinka- zdrówka dla Marysi!
żyrafka- zdrówka dla męża, uważaj, żebyś od niego czegoś nie złapała...
cabra- no co ci mężowie tacy chorowici... Zdrówka dla niego, a teściową się nie przejmuj, jak lubi synka rozpieszczać to niech sobie rozpieszcza,a mężuś i tak niedługo zostanie ojcem i będzie musiał zmężnieć... ;-)
My będziemy z Piotrusiem zaraz dekorować pierniczki, a później zrobimy wypad na sanki tak jak wczoraj :-):-) Miłej niedzieli!
agast- gratuluję dziewuszki :-) No i leż i odpoczywaj Kochana...
ewelinka- zdrówka dla Marysi!
żyrafka- zdrówka dla męża, uważaj, żebyś od niego czegoś nie złapała...
cabra- no co ci mężowie tacy chorowici... Zdrówka dla niego, a teściową się nie przejmuj, jak lubi synka rozpieszczać to niech sobie rozpieszcza,a mężuś i tak niedługo zostanie ojcem i będzie musiał zmężnieć... ;-)
My będziemy z Piotrusiem zaraz dekorować pierniczki, a później zrobimy wypad na sanki tak jak wczoraj :-):-) Miłej niedzieli!
hej dziewczynki
A ja od rana najadłam się bigosu Nic mnie w tym roku tak nie cieszy jak ten bigos
Mnie od kilku dni boli brzusio... Momentami jak na miesiączkę, ale głównie kłóje, ciągnie, rwie...Byłam w piątek u lekarza i niby jest wszystko oki. Podobno problem lezy w tym że mi brzuch wypycha mocno do przodu i jest już całkiem spory, wszystko się szybko rozciąga...No cóż- zniosę to napewnoMiłej niedzieli. Lecę lepić uszka
A ja od rana najadłam się bigosu Nic mnie w tym roku tak nie cieszy jak ten bigos
Witam się i ja:-) dzisiaj moje samopoczucie nie najlepsze. Obudził mnie ból głowy, i pobolewa mnie brzuch. Chyba spędzę ten dzien w łóżku.
Miłej niedzieli życzę
Mnie od kilku dni boli brzusio... Momentami jak na miesiączkę, ale głównie kłóje, ciągnie, rwie...Byłam w piątek u lekarza i niby jest wszystko oki. Podobno problem lezy w tym że mi brzuch wypycha mocno do przodu i jest już całkiem spory, wszystko się szybko rozciąga...No cóż- zniosę to napewnoMiłej niedzieli. Lecę lepić uszka
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Witam!
Ja nawet dziś się wyspałam i humor nie najgorszy mam...więc ubieram sie zaraz i zmykam na miasto....Nie mam ani jednego prezentu kupionego...Szok!!! Nie miałam czasu ostatnio...Całymi dniami w pracy a jak już się trafił dzień wolny to wolałam odpcząć niż po mieście biegać....Ale dziś trzeba w końcu wyjść do ludzi.....Zjadłam śniadanko, biorę prysznic i zmykam....
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia...udanego wypadu na sanki i dekorowania pierniczków, zajadania się bigosem, opiekowania się mężusiami i odpoczynku dla tych które dziś walczą ze złym samopoczuciem....
agast - gratuluję Jagódki....słodkie imię
Ja nawet dziś się wyspałam i humor nie najgorszy mam...więc ubieram sie zaraz i zmykam na miasto....Nie mam ani jednego prezentu kupionego...Szok!!! Nie miałam czasu ostatnio...Całymi dniami w pracy a jak już się trafił dzień wolny to wolałam odpcząć niż po mieście biegać....Ale dziś trzeba w końcu wyjść do ludzi.....Zjadłam śniadanko, biorę prysznic i zmykam....
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia...udanego wypadu na sanki i dekorowania pierniczków, zajadania się bigosem, opiekowania się mężusiami i odpoczynku dla tych które dziś walczą ze złym samopoczuciem....
agast - gratuluję Jagódki....słodkie imię
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Dzień dobry ;-) a ja dzisiaj samopoczucie mam wyjątkowo dobre :-) może dlatego, że znalazłam pierścionek, chociaż straciłam już nadzieje na to, że kiedykolwiek go odnajdę ;-) dziś czeka mnie ciężki dzień, babcia z dziadkiem na obiad wpadają i trzeba coś dobrego zrobić no, ale czas się wziąć za robotę, wpadnę później :-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
wstawiłam do galerii brzuszków swój 14 tygodniowy brzucholek... A coooo... W końcu jest się czym pochwalić
Widziałam, duży :-)
Ale mogłaś wkleić do naszej galerii a nie ogólnej na forum bo dziewczyny nie znajdą
dzień dobry!
Paula, kajdusia - oj jak ja Wam zazdroszczę tych ruchów - ja nie czuję jeszcze nic (albo nie wiem, że czuję)
Cobra - teściowa jak widać pępowinki nie odcięła;-) z drugiej strony to macie rację - chory facet to coś strasznego:-)
Widze, że u niektórych pierniczki już popieczone - ja mam zamiar się zabrać za nie jutro z moją 3-letnią chrześnicą
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Paula, kajdusia - oj jak ja Wam zazdroszczę tych ruchów - ja nie czuję jeszcze nic (albo nie wiem, że czuję)
Cobra - teściowa jak widać pępowinki nie odcięła;-) z drugiej strony to macie rację - chory facet to coś strasznego:-)
Widze, że u niektórych pierniczki już popieczone - ja mam zamiar się zabrać za nie jutro z moją 3-letnią chrześnicą
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
ja mialam nocke z glowy o godzinie 3 rano obudzil mnie bol zoladka,i glowy , momentalnie slinotok,udalo mi sie nie wymiotowac o dziwo.zostalo mi ogladanie ''kto cie tak urzadzil'' i ''usterki'' i ''rozmow w toku'' . moj maz jest na l4, ma angine. szkoda ,ze nie pomoze mi w zadnych obowiazkach domowych skoro jest juz w domu.wolalabym zeby juz poszedl do pracy mieszkamy tesciami,jego matka jest nie do zniesienia,biega synkowi z herbatka, z tabletkami na bol glowy,a ja jak zwykle wychodze na ta zla i nie dobra...
Współczuję tej sytuacji... nadgorliwa mamusia+chory synuś = koszmar na szczęście z moim nie ma takiego problemu:-) Wytrwałości życzę