Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, śnieg pada w Poznaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magdalena ja do Erasmuspark mam 5 minutek spacerem Ale niespodzianka! Rowniez jezdze rowerem i planuje dopoki dam rade na niego wsiasc, na joge i basen ide juz w przyszlym roku ;-) Przyznam ci sie ze albo ja zwariowalam i tak sie przyzwyczailam ze nic nie czuje albo pogoda zmienila sie na lepsze :-) Kiedy tu przyjechalam tez ciagle lalo, a teraz owszem pada, ale nie wiecej nic w Polsce, i lato bywa suche, a w zeszla zime padal snieg i zamarzly wszystkie kanaly i rzeki w kraju Szkoda ze cie tu nie ma, byloby nam razniej, moze kiedys odwiedzisz stare katy?a ja ci zazdroszcze amsterdamu, często wracam tam myslami mam ogromny sentyment do tego miasta, mieszkałam tam przez 1,5 roku na west, niedaleko erazmus park, do końca ciąży jeździłam na rowerku, chodziłam na jogę na basen, popracowałam trochę przy wykończeniówce;-) i gdyby się wszytko potoczyło tak jak miało być to pewnie nadal bym tam mieszkała.
najgorsza dla mnie tam była pogoda, te wiatry i deszcze ale i tak miło wspominam
Cześć dziewczyny, wróciłam z pracy o 2 godziny wcześniej niż planowalam- odwołali jedne zajęcia :-)
Dziś w nocy nie mogłam zasnąć i o 2.30 w nocy zrobiłam sobie kanapki i oglądałam na kompie wczorajszy odcinek brzyduli, który ściągnęłam sobie z netu A niby byłam taaaka zmęczona....
karo85- super te warunki w Medicoverze! Ale ta cena jak dla mnie przerażająca. Ale jeżeli Was na to stać to pewnie- czemu nie :-)
koriander- ale te Święta mają być białe u Was, czy u nas?
gniesha- ja też nie wiem jak z tą opryszczka, ale wierzyć mi się nie chce, żeby mogła być aż tak niebezpieczna...
paulka82- nie wiedziałam wcześniej o tych tabletkach z łożyska, a to ciekawe, muszę o tym poczytać...
paula24211- ja już pokupowałam wszystkie prezenty i wszystkie poza jednym na allegro, poza tym, że można coś kupić taniej niż w sklepie (choć nie zawsze), jest też większy wybór i pomysły też można fajne znaleźć
krakowianka79- mnie też piersi bolą mniej niż na początku :-) A gdzie pod Poznaniem macie tą działkę?
Elizka21- dobre wieści, gratuluję!
anecznik- no tak to już jest, że wszyscy będą już nadgorliwi w stosunku do Ciebie, i z każdym miesiącem coraz bardziej... Jak miałam Piotrusia w brzuchu i szalałam na weselu w 9tym miesiącu to obce kelnerki przychodziły do mnie z wodą z prośbą, żebym usiadła i odpoczęła... A o bliskich i znajomych już nie wspomnę... Tylko ja się zachowywałam normalnie :-) A najśmieszniejsze jest to, że nigdy nie wiesz, czy wkurzy Cię akurat ktoś kto się będzie liczył z twoim brzuchem, czy ktoś kto nie będzie zważał na twoją ciążę
A w pracy zaczął się stały zestaw pytań, średnio kilka osób dziennie (w poprzedniej ciąży też tak było):
- a już wiecie Co?
-nie, jeszcze nie...
- a chcecie wiedzieć?
Normalnie standard!!!!!