reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Matko tak się objadłam na tych urodzinach,że wstyd się przyznać wogóle...:zawstydzona/y::-p:sorry: masakra jakas po prostu:eek:teraz na nic nie mam siły:no::-DA jaki torcik chrześniak miał świetny!!!w kształcie kombajna:-):-Dhihi Ja mojemu synusiowi na roczek zrobiłam w kształcie samochodu, ale na pomysł kombajna nie wpadłam...:no:

Miłego wieczorku:-)

J u Teściowej na urodzinach w piątek też wsuwałam że hej. Zajadałam się mniam mniam. Tesciowa wniebowzięta , że jem i oczywiście mówiła, że muszę jeść za dwoje :laugh2:

znowu pada w Poznaniu - śnieg oczywista

reklama
Witajcie dziewczyny,

nie odzywałam się kilka dni a to dlatego, że u nas niezawesoło:-( u mojego męża wykryto guzka, dzisaj poszedł do szpitala będzie wyciety i nawet nie chce myśleć jakiego rodzaju jest to guzek, mam nadzieje, że obędzie się bez chemii!!! Nie wiem dlaczego ciagle mamy pod gorke:-:)-( najpierw poronienie, potem krwiak a teraz to.... przepraszam nie chce wam zasmucać wątku tak tylko sie musiałm wyżalic...

Witajcie dziewczyny,

nie odzywałam się kilka dni a to dlatego, że u nas niezawesoło:-( u mojego męża wykryto guzka, dzisaj poszedł do szpitala będzie wyciety i nawet nie chce myśleć jakiego rodzaju jest to guzek, mam nadzieje, że obędzie się bez chemii!!! Nie wiem dlaczego ciagle mamy pod gorke:-:)-( najpierw poronienie, potem krwiak a teraz to.... przepraszam nie chce wam zasmucać wątku tak tylko sie musiałm wyżalic...
Gosiu niemartw sie nie kazdy guzek oznacza najgorsze i chemie... musicie być silni i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze ja we wrzesniu tez mialam nie za wesolo ale modliłam sie i wierzyłam i Bóg dał nam maleństwo ktorego tak pragnelismy... trzeba zawsze myslec pozytywnie bede trzymac kciuki za Was

Witajcie dziewczyny,

gosiagro- kochana wiem jak się czujesz, ja w 2006 roku miałam usówanego 1,5 cm guza, też niewiedziałam jaki jest itd. To prawdopodobnie doprowadzało do poprzednich poronień a w efekcie zachamowań rozwoju ciąż, ale nie o mnie tu czas pisać. Słoneczko nie denerwuj się widzisz u mnie wszystko ok i cieszę się, że to cos usunięto bo teraz bym sobie włosy rwała czy z tego coś się nie wykluło. Będzie dobrze napewno lekarze wiedza co robią, a jeżeli mu go usówają tzn, że tak bedzie lepiej jest za młody żeby eksperymentować z lekami i czasem, mi tak to lekarz wyjaśnił. Trzymam kciuki za mężusia a ty sie nie denerwuj jakby co pisz do mnie jeżeli bedziesz musiała się wygadać ;):-)

Cześć dziewczynki witam Was w poniedziałkowy ranek pięknie zasypany śniegiem:)Dzisiaj mam wolne, w sumie to wolne ne zakupy;)W sobotę wielkie przeżycie ślub:)A adę kupić sobie spodnie ciążowe bo się w swoje nie mieszczę:)Pozdrawiam Was cieplutko:):-)

Witajcie dziewczyny,

gosiagro pierwsze słowa skieruje do Ciebie! nie martw się Kochana, na pewno wszystko będzie dobrze, wiem, że łatwo jest Nam to mówić, ale wiem,że jesteście silni i dacie radę a wierze,ze będzie dobrze!!!!!

No to teraz dzień dobry Dziewczęta!
ja po wczorajszym dniu, mam dziś mnóstwo energii, którą zamierzam dobrze wykorzystać i nic nie robić....:-D:-D
oczywiście żartuje, mam trochę do zrobienia, bo mój mąż wczoraj z kolegą poprzywoził resztę naszych rzeczy ze starego mieszkania, które były u moich rodziców w garażu:-) i muszę to wszystko gdzieś upchać:-D
Miłego dnia, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a wszystkim pracującym szybkiego końca pracy!

gosiagro, dobrze ze piszesz, jakos cie tu brakowalo na forum.. Badz dobrej mysli, nie wolno nastawiac sie na najgorsze. Trzymam kciuki za pozytywna wiadomosc, jestesmy myslami z wami

lena to pewnie bedzie troche stresu w tym tygodniu :tak: Ale tego dobrego, przygotowania do slubu sa wyjatkowe..Powodzenia na zakupach!

Krakowianka muszą się udać ważne,że dzisiaj :-)wolne;)

Koriander jakos nie czuję stresu bo to tylko cywilny ale za to 4 września 2010 będzie kościelny wi,ęc wtedy bedzie mnóstwo gości:)I większy stres:);-)

reklama
gosiagro-trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku !
lena-to widze że nie tylko ja mam ślub w tym tygodniu tylko ja mam w piątek:tak:
Siedze już sobie w pracy i chyba musze walnąć kawke jakąś cienką lurke albo 3 w 1 bo inaczej zasne.

Do góry