reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja tak samo,wczesniej stworzylam swego avatara i do tej pory nie przyszedl mi na maila.
Jak widac ja tez juz wrocilam. Jestem wypompowana jaqk po jakims egzaminie. Widzialam swoje cudo. Jest naprawde cudne :) Machalo raczkami i ,jak stwierdzil moj maz, trzymalo sie raczkami za kolanka :) Paluszki widzialam,jakie cudowne. Ma56mm,nie wiem ile wazy,nie slyszalam tez serduszka,ale widzialam,ze bije. I nosek widzialam.Powiedzili,ze wsio ok :happy: Tylko jeszcze troche nerwowki, bo w ciagu 10dni roboczych maja przyjsc wyniki krwi na syndrom downa... mam adzieje,ze dalej bedzie dobrze. aa i termin cofnal sie o 2dni,teraz mam 21.06 i tydzien jak w suwaczku 12tydz i 0dni,a mialo byc12 i 5dni.buziole

gratuluje:-)

reklama
AniaCh super wiesci, jak to dobrze zobaczyc ta pulsujaca kropeczke :tak::-D
Ciesze sie ze dzisiejszy dzien przyniosl tyle dobrych newsow, oby jutrzejszy byl rownie owocny :tak: Ja juz zaczynam trzymac kciuki!

ja tak samo,wczesniej stworzylam swego avatara i do tej pory nie przyszedl mi na maila.
Jak widac ja tez juz wrocilam. Jestem wypompowana jaqk po jakims egzaminie. Widzialam swoje cudo. Jest naprawde cudne :) Machalo raczkami i ,jak stwierdzil moj maz, trzymalo sie raczkami za kolanka :) Paluszki widzialam,jakie cudowne. Ma56mm,nie wiem ile wazy,nie slyszalam tez serduszka,ale widzialam,ze bije. I nosek widzialam.Powiedzili,ze wsio ok :happy: Tylko jeszcze troche nerwowki, bo w ciagu 10dni roboczych maja przyjsc wyniki krwi na syndrom downa... mam adzieje,ze dalej bedzie dobrze. aa i termin cofnal sie o 2dni,teraz mam 21.06 i tydzien jak w suwaczku 12tydz i 0dni,a mialo byc12 i 5dni.buziole

super ze wszystko ok bardzo sie ciesze:tak::tak::-):-):-)

ja drugi raz stworzylam teraz i poczekam jak nie przysla to dam sobie spokoj:-(

Gratulacje. Super wieści:tak:

no w koncu sie udało tylko suwaczek mi sie zmienił:-( teraz musze suwaczek zmienic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratuluje wszystkim dzisiejszym mamusiom, które miały wizytę. ja mam jutro o 15 i co najlepsze jutro moje urodziny, więc mam nadzieję, że zobaczę znowu jak moja dzidzia się rusza. Ostatnio widziałam jak ssie kciuk i mam to nagrane oczywiście na komórkę i codziennie sobie oglądam :-)

reklama
Mężuś wrócił, od razu głośniej i weselej w domu :-)

SIABA- jak tylko będziemy się wybierać do Poznania oczywiście będziesz pierwsza, która się o tym dowie, umówimy się na spacerek- Rataje są takie urokliwe :-D
ewelinka307- jak ja CIę rozumiem z tą lodówką :tak:
tuchna- dawaj koniecznie zdjęcie tego labradorka- to takie słodziaki! :-)
anik79- gratuluję pierwszych kopniaczków malucha :-)
AniaCH, krakowianka-cudowne wiadomości , gratuluję Wam
Paula24211- śliczny avatar :-)
askut- to jutro mamy wizytę chyba we trzy- Ty, Siaba i ja- kto jeszcze się zgłasza? Fajny pomysł z tym nagraniem filmiku z usg na komórkę, że też wcześniej na to nie wpadłam.....

Dziś czeka mnie jeszcze prasowanie, ale to chyba przy Szymonie- dziś u niego będzie Mucha :-)

Do góry