reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

cześć kochane!

znów musiałam nadrabiać zaległości w czytaniu przez 2 godziny.
Czytałam i te smutne i dobre wieści....
Ola- strasznie mi przykto.
Bardzo przejęłam się tym co OlaPio napisała bo muszę wam powiedzieć, że nie pisałam przez kilka dni bo byłam u teściów- mąż mnie znów zaraził i tym razem nie udało się obyć bez antybiotyku. Biorę Duomox. Jestem przerażona. Ola pisała, że ciąża może być obumarła od przeziębień. to moje drugie- i załamałam się. teraz to nie wiem co zrobić. Ale ja musiałąm to wziąść- kasłałam okropnie, miałam ogromny katar i wogóle nikłam w oczach:-( to było chyba gorsze dla dzidzi. Mam wizytę 15 grudnia chyba oszaleje do tego czasu po tym co przeczytałam.
Tak się martwię.

reklama
Może Dzidzia sobie spała:-)

Wcale nie jest za duża różnica wieku, moja znajoma ma 4 dzieci między najstarszą a najmłodszą jest 19 lat różnicy, poza tym najmłodsza córka jest kilka miesięcy młodsza od jej wnuczki:-D

Napewno bedziesz miała dużą pomoc w swojej starszej córce.

Wszystkim Dziewczynom życzę udanych wizyt i samych dobrych wiadomości.

Dzięki za miłe słowa :-):-):-):-):-)

cześć kochane!

znów musiałam nadrabiać zaległości w czytaniu przez 2 godziny.
Czytałam i te smutne i dobre wieści....
Ola- strasznie mi przykto.
Bardzo przejęłam się tym co OlaPio napisała bo muszę wam powiedzieć, że nie pisałam przez kilka dni bo byłam u teściów- mąż mnie znów zaraził i tym razem nie udało się obyć bez antybiotyku. Biorę Duomox. Jestem przerażona. Ola pisała, że ciąża może być obumarła od przeziębień. to moje drugie- i załamałam się. teraz to nie wiem co zrobić. Ale ja musiałąm to wziąść- kasłałam okropnie, miałam ogromny katar i wogóle nikłam w oczach:-( to było chyba gorsze dla dzidzi. Mam wizytę 15 grudnia chyba oszaleje do tego czasu po tym co przeczytałam.
Tak się martwię.

nie martw Sie Kochana napewno bedzie wszystko ok;-) zobaczysz ja tez bylam mocno przeziębiona kichalam i kaszlałam jak szalona jak bylam na ostatnim usg po chorobie to maluszek czul sie dobrze i fikał sobie w najlepsze wiec nie martw sie :tak:

karo85 nie martw sie, ja teraz tez leze z przeziebieniem, ale nie mozemy sie tak stresowac ze cos moze byc nie tak... Bedzie dobrze, jeszcze kilka dni i zobaczysz swoja dzidzie na ekranie, ja rowniez na to czekam
A teraz mysl pozytywnie :tak::tak::tak:

karo85 nie martw się, napewno Dzidzia jest zdrowiutka, zadręczanie się napewno jest gorsze dla dziecka od przeziębienia!!! Nie wolno martwić się na zapas. Za kilka dni pójdziesz na USG i zobaczysz jak maluszek sobie fika

reklama
Do góry