reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć kochane!

znów musiałam nadrabiać zaległości w czytaniu przez 2 godziny.
Czytałam i te smutne i dobre wieści....
Ola- strasznie mi przykto.
Bardzo przejęłam się tym co OlaPio napisała bo muszę wam powiedzieć, że nie pisałam przez kilka dni bo byłam u teściów- mąż mnie znów zaraził i tym razem nie udało się obyć bez antybiotyku. Biorę Duomox. Jestem przerażona. Ola pisała, że ciąża może być obumarła od przeziębień. to moje drugie- i załamałam się. teraz to nie wiem co zrobić. Ale ja musiałąm to wziąść- kasłałam okropnie, miałam ogromny katar i wogóle nikłam w oczach:-( to było chyba gorsze dla dzidzi. Mam wizytę 15 grudnia chyba oszaleje do tego czasu po tym co przeczytałam.
Tak się martwię.

reklama
Może Dzidzia sobie spała:-)

Wcale nie jest za duża różnica wieku, moja znajoma ma 4 dzieci między najstarszą a najmłodszą jest 19 lat różnicy, poza tym najmłodsza córka jest kilka miesięcy młodsza od jej wnuczki:-D

Napewno bedziesz miała dużą pomoc w swojej starszej córce.

Wszystkim Dziewczynom życzę udanych wizyt i samych dobrych wiadomości.

Dzięki za miłe słowa :-):-):-):-):-)

cześć kochane!

znów musiałam nadrabiać zaległości w czytaniu przez 2 godziny.
Czytałam i te smutne i dobre wieści....
Ola- strasznie mi przykto.
Bardzo przejęłam się tym co OlaPio napisała bo muszę wam powiedzieć, że nie pisałam przez kilka dni bo byłam u teściów- mąż mnie znów zaraził i tym razem nie udało się obyć bez antybiotyku. Biorę Duomox. Jestem przerażona. Ola pisała, że ciąża może być obumarła od przeziębień. to moje drugie- i załamałam się. teraz to nie wiem co zrobić. Ale ja musiałąm to wziąść- kasłałam okropnie, miałam ogromny katar i wogóle nikłam w oczach:-( to było chyba gorsze dla dzidzi. Mam wizytę 15 grudnia chyba oszaleje do tego czasu po tym co przeczytałam.
Tak się martwię.

nie martw Sie Kochana napewno bedzie wszystko ok;-) zobaczysz ja tez bylam mocno przeziębiona kichalam i kaszlałam jak szalona jak bylam na ostatnim usg po chorobie to maluszek czul sie dobrze i fikał sobie w najlepsze wiec nie martw sie :tak:

karo85 nie martw sie, ja teraz tez leze z przeziebieniem, ale nie mozemy sie tak stresowac ze cos moze byc nie tak... Bedzie dobrze, jeszcze kilka dni i zobaczysz swoja dzidzie na ekranie, ja rowniez na to czekam
A teraz mysl pozytywnie :tak::tak::tak:

karo85 nie martw się, napewno Dzidzia jest zdrowiutka, zadręczanie się napewno jest gorsze dla dziecka od przeziębienia!!! Nie wolno martwić się na zapas. Za kilka dni pójdziesz na USG i zobaczysz jak maluszek sobie fika

reklama
Do góry