reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja też się witam z rańca....Nie spię już od dłuższego czasu a i wnocy budziłam się i nie mogłam zasnąc...Męczy mnie ta sprawa z domem tym bardziej że jak sprawdzaliśmy nie ma nic fajnego w ofercie...Ach szkoda gadać.....:no:
Wszystkim mamom które maja dziś wizyty życzę samych dobrych wieści...żeby dzieci fikały, serduszka mocno biły i żeby lały się strumieniami łzy szczęśćia z oczu mam...:-D
Wszystkim które dziś maja wolne (tak jak ja) życzę miłego dnia, błogiego lenistwa i spokojnego odpoczynku:cool2:
Pracującym mamom życzę aby w pracy się nie przemęczały i nie stresowały i oby te godziny w pracy minęły baaaardzo szybko!!!!:biggrin2:

Same miłe rzeczy napisałaś, zatem Tobie również miłego leniuchowania :tak:

reklama

dobrze mieć takie znajomości:-D:-D:-D
ja pracuję w Castoramie i mój mąż też, i pomimo tego,że różnie się słyszy o takich firmach, ja na swoją nie narzekam, są wypłacalni i wypłacają w terminie, a do tego jeszcze niezłe premie dają :-):-D

No wlasnie mi placi ZUS bo moj zaklad pracy zatrudnia mniej niz 20 osob na umowe o prace (pozostale sa na umowe o dzielo). Dostalam czesc kasy od zakladu pracy za kilka pierwszych dni bo za piersze 33 dni zwolnienia w roku placi pracodawca a teraz czekam na reszte i echo :crazy:

to radziłabym Ci zadzwonić, albo pojechać do ZUS-u i spytać, bo kiedyś czytałam,ze Oni wypłacają w jakimś konkretnym terminie
a apropo pensji, kiedyś poruszałyśmy ten temat, ile kasy dostajemy i powiem Wam,ze mi się opłaca siedzieć na zwolnieniu:-):-)

Witam i ja, nadal w lozku walczaca z przeziebieniem

Czarna wiedzmo trzymam kciuki, 12 tydzien to dzidzius bedzie pokazny, okolo 6cm :-D Mi polozna dala kiedys rade zeby zjesc czekoladke przed usg jak sie chce zeby dzidzius byl w ruchu, chociaz wowczas trudniej dokonac niezbednych pomiarow ;-)
O ktorej idziesz?

Zycze wszystkim milego dnia pewnie dzis do was troche pozagladam :-)

Ostatnia edycja:
Krakowianka mam niestety ten sam problem, ale na szczęście jestem w posiadaniu dzianinowej kiecki i ją zakładam, poza tym zawsze wolę jednak nie paradować z gołym tyłkiem po gabinecie ;-) a na problem niedopinających się spodni i przykrótkich koszulek ja zakupiłam 4 sztuki czegoś takiego NOWOŚĆ - PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT rozm.38-42 (843637408) - Aukcje internetowe Allegro
Koriander - trzymaj się bidulko! może syrop z cebuli? ponoć działa choć według mnie jest obrzydliwy w smaku. Polecamza to napar z kwiatu bzu - super na przeziębienia i gardłowe sprawy. No i tradycyjnie czosnek. Ponoć jeszcze oscilococcinum można brać, ale trzeba wierzyć w siłę homeopatii ;-)
A z tymi słodkościami to jak już pisałam - bez pucharka lodów przed wizyta chyba się nie obędzie ;-)

reklama
a na problem niedopinających się spodni i przykrótkich koszulek ja zakupiłam 4 sztuki czegoś takiego NOWOŚĆ - PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT rozm.38-42 (843637408) - Aukcje internetowe Allegro
Koriander - trzymaj się bidulko! może syrop z cebuli? ponoć działa choć według mnie jest obrzydliwy w smaku. Polecamza to napar z kwiatu bzu - super na przeziębienia i gardłowe sprawy. No i tradycyjnie czosnek. Ponoć jeszcze oscilococcinum można brać, ale trzeba wierzyć w siłę homeopatii ;-)
A z tymi słodkościami to jak już pisałam - bez pucharka lodów przed wizyta chyba się nie obędzie ;-)
Dzieki sliczne :-) Syrop juz pije litrami, oscilococcinum na razie nie bralam bo mam kropelki z jezowki (echinacea), na dzisiaj mam inhalacje w planie :-D
A te pasy ciazowe sa super juz jeden mam bo mi ciagle bylo zimno w plecy bo jakies te bluzki za krotkie sie wszystkie zrobily :szok:
Bardzo fajna sprawa! :-D

Do góry