reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale się popisalam jako matka właśnie... Mąż musiał nagle pilnie wyjechać do Krakowa, a ja byłam padnięta, położyłam się i poprosiłam Piotrusia, żeby się trochę sam pobawił...budzę się po półtorej godzinie, wchodzę do jego pokoju, a ten zmarznięty śpi na podłodze na klockach :szok:... biedny... :zawstydzona/y:przebrałam go w piżamę i śpi już w łóżku, mam nadzieję, że nie obudzi się w połowie nocy gotowy do zabawy ...
Ja też już lecę do wanny i chyba się położę dalej.
Pa pa dziewczynki
Czy jutro ktoś ma wizytę? Przyznawać się! Ja dopiero pojutrze...

reklama
Witajcie:-)
w koncu wrocilismy od rodziców, bylismy również na 75-tych urodzinach mojej babci i tak moja dalsza rodzina sie dowiedziala o ciązy:), nawet nie zdążyłam powiedziec bo ciocia zauważyla, tylko dalsza rodzina meża jeszcze nie wie i dowiedzą się chyba dopiero w wigilie, też czekaja nas 2 w tym roku.
Jezeli chodzi o słodycze to ja teraz jem ich baardzo malo, a wczesniej jadlam codziennie, no i ma być chlopiec:-)
milego wieczorku ja chyba zaraz sie poloze, bo jakoś mnie te wizyty zmęczyly:-)

Witam wszystkich wieczorną porą!
Zaraz też idę spać, ale wpadłam wam jeszcze coś pokazać.
Dzisiaj pisałam że super że Ania Mucha wygrała TZG i na potwierdzenie moich słów, aukcja charytatywna jej złotej kuli:
Kryształowa Kula z programu Taniec z Gwiazdami (843700084) - Aukcje internetowe Allegro

Wątpię czy Urbańska oddała by na taką aukcję wygraną. Dlatego jestem pełna podziwu dla Ani i teraz to już ją jeszcze bardziej polubiłam:-)

Ja też uciekam do spania taka jestem dzis senna że szok:szok::-)a moja dzidzia sobie prawdziwy maraton w moim brzuchu urządza:-D:-D:-D

Dziś powiedzieliśmy córce i ciąży. Jest zachwycona- już kompletuje grzechotki:eek::-D

Dobranoc.

Też mówię dobranoc
Moje dziecię obudziło się ok 21 i cały czas szaleje :eek:, może jak zobaczy, że mamusia się kładzie to też zaśnie...
A mi wychodzi 76% dziewczynka, zobaczymy, chociaż ja podobnie jak Koriander ze wszystkich wróżb wierzę tylko w czarodziejski monitor usg :-)
Pa, do jutra :-)

reklama
Witam w deszczowy poranek:-)wstać mi się nie chciało, ale co zrobić...:zawstydzona/y:a teraz już śniadanko kończę:tak:Miłego dnia. Powodzenia mającym dziś wizyty.

A mi wychodzi 76% dziewczynka, zobaczymy, chociaż ja podobnie jak Koriander ze wszystkich wróżb wierzę tylko w czarodziejski monitor usg :-)

To zupełnie jak ja:tak:wierzę tylko w usg, a najbardziej w to, co zobacze jak dzidzia się urodzi hihi:-D

Do góry