krakowianka79
nowalijka
Witam drogie kuleżanki, wczoraj sie strasznie czułam, głowa mi pękała, noe wiem co mozna zjeść na taki ból głowy. Troche sie dnerwuje jutro idę do lekarza ale bez usg, musze coś wymyśleć żeby gin mi je zrobiła. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam drogie kuleżanki, wczoraj sie strasznie czułam, głowa mi pękała, noe wiem co mozna zjeść na taki ból głowy. Troche sie dnerwuje jutro idę do lekarza ale bez usg, musze coś wymyśleć żeby gin mi je zrobiła. Pozdrawiam
Witajcie dziewczyny
mam pytanie, przez pierwszy trymestr chodziłam do jednego lekarza, a od stycznia zmieniam na innego. Moje pytanie dotyczy zaświadczenia odnośnie becikowego. Teraz by je dostać lekarz musi je wypełnić, że przynajmniej w każdym trymestrzze byłam na jednej wizycie. No ale to za pierwszy trymestr ma mi wypisać ten obecny lekarz, czy na koniec ciąży wypisze ten ostatni? Już nie wiem sama, we wtorek mam wizytę i muszę jakby co dać mu ten papier do podpisania:-)
A masz wpisaną wizytę przed tc w kartę ciąży? Bo jak tak to ten nowy lekarz może Ci to potem wpisać w zaświadczenie. Czytałam ostatnio w NAJ cały artykuł o becikowym, na podstawie karty ciąży zaświadczenie może wypisać nawet lekarz pierwszego kontaktu.
Czy jestem tu jedyną panna????;-);-)
wielkie dzieki dziewczyny za pomoc
A Kasiulka_1980 ty to czytałaś w tym najnowższym NAJ? może jeszcze będzie w kiosku to bym sobie kupiła:-)
Jeszcze raz dzięiki i pozdrawiam