reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Za stara jestem na ciążę :) jak wieloryb wyrzucony na brzeg :) w czwartek idę do ginekologa mam nadzieje że nie każe mi czekać do terminu i szybciej skieruje na cesarkę :) a co u Was? :)

Moja to też ostatnia ciąża, bardzo ciezko mi nie jest ale ostatnie przeżycia mnie dobijają. Jesteśmy w szpitalu od 1,5 tygodnia z powodu cholestazy i zostajemy do końca cZyli do skończonego 37 tyg i potem indukcja. Jeszcze tydzien [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

U nas też po. Jest córka :) więc tata szczęśliwy. Ciesze się że jest już z nami, ale jednocześnie smutno mi że skończyła się moja ostatnia ciąża :( już więcej nie mogę mieć brzuszka.

Ola to kiedy Wasze szczęście przyszło na ten świat?

reklama
Do góry