reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ha ha to tak jak ja....:-D

zaglądam i cisza.... sama nie piszę bo nie ma co.... staramy się jak najaktywniej spędzić czas bo dzieci w trybie wakacyjnym są od powrotu znad morza, czekamy z wytęsknieniem na drugą część urlopowania się w sierpniu:-)

buziaki dla wszystkich

Jestem i ja. Cisza tu straszna.
U nas wszystko dobrze. Jasiu chodzi ten miesiąc dp przedszkola a sierpień ma wolny. W końcu idzie zadowolony , bez płaczu :) Ja rosne, choć nie tyje i nie mam za bardzo apetytu. Jak na razie 3 kg +.

Pozdrawiam Was kochane :)

emalia super :)
U mnie Miki od wrzesnia do przedszkola, ciekawe jak to bedzie.... :-)

A tak to dzis w nocy jade w rodzinne strony, znaczy sie najpierw do siostry do Pionek a potem do rodzicow :) maz urlop wziol i jedziemy... czego sie nie robi dla dzieci... ;-)

cześć Dziewczyny!
My się urlopujemy, a dokładniej narazie ja z dziećmi, mąż od wtorku będzie miał urlop :-)
Dziewczyny, mam problem z sikaniem nocnym Łukaszka. Nie wiem czy się martwić czy nie ale on jeszcze nie trzyma moczu w nocy :-( wysadzamy go ok. 24 ale nie zawsze wtedy zrobi siku i bardzo często się zdarza wtedy że zmoczy się do łóżka. Sylwi już w nocy nie sika a Łukasz nadal.

Emalia- to chyba fajnie,że waga nie szaleje,co? moje 30 a twoje 3!!buuuu!!!

Elizka - jak tam po urlopiku?wyjazd udany?

Żyrafciu- nie masz się czego martwić! Dziewuchy w ogóle szybciej łapią takie rzeczy! Jagoda w wieku Bartka też 24/dobe bez pieluchy a u niego nie ma szans. Moja szwagierka też wysadzała w nocy synka i do 6 lat i jeszcze się potrafił zmoczyć, a mówiłaś mu że jak w nocy poczuje że chce siku to ma iść zrobić,albo wołać cie? U nas w pokoju w nocy stoi nocnik, Jagoda dość długo wstawała sama,a teraz już wytzymuje całą noc, a Bartkowi dopiero 2 razy mówiłam,że jak poczuje że siku to ma wstać i zrobić i na razie 3 razy może jak się przebudzał to pytałam czy siku i potwierdził.... będzie dobrze, zobaczysz!

My w tym roku niestety nie wakacjujemy się :(( budowa pochłania wszystko co się da:(( mamy już tego dosyć i jak najszybciej chcemy się wprowadzić,może co nieco się zmieni.... ALE w niedziele odciągam mężula od pracy i co tydz nad jezioro chociaż na 2h! a co tam! musi ekipa wiedzieć,że są wakacje i coś z ojca moeć!

olavip- już tłumaczyłam setki razy, znowu mi się w nocy zsikał, wysadzany był o 23 a po 2 w nocy zalane wszystko, ręce mi opadają, Sylwia się obudziła ona wył, ona również...

reklama
Zyrafciu- to masakra, jakas blokade ma czy cos:( moze pogadaj na razie sama z jakims psychologiem czy cos, ty pracowalas czy pracujesz nadal<nie wiem hehe> w jakims osrodku dla dzieci o ile dobrze pamietam to tam kogos na pewno takiego znasz,co?

Do góry