reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nasza chudzinka waży całe 16 kg :)

Straszna tu cisza. Ja już zaczynam odliczać dni. Zostało jakieś 43 do terminu ( choć mam nadzieję ,żę tym razem będzie szybciej). Od poniedziałku piore pościele, ręczniki, pieluszki itp. Wózek już wyprany i stoi w gotowości. Torba jeszcze nie spakowana i nie wiem kiedy się za to zabiorę. Od kilku dni mam dziwną schizę , bo jeszcze nie urodziłam a myślę o kolejnym :baffled: wszystko przez mojego K... Mam nadzieje ,że to wina hormonów ;-)

Pozdrawiam i dużo zdrówka Życzę wszystkim i każdej z osobna :***************************

reklama
Emalia - jejku, ale to zleciało, już 34 tydzień... super :) Imię wybrane?

Zyrafka - nie pomogę, u nas jak przestał robić do pampersa to od razy w nocy zdjęłam pampersa i nie ma wpadek. Czasami się budzi i mówi że chce siku, idę z nim bo nie chce na nocnik tylko kibelek i chcę dopilnować żeby trafił do kibelka :p tylko pamiętajmy że my pozbyliśmy się pampersów dopiero przed 3 urodzinami, więc to trochę trwało.

Lena - wow, pokaźna waga... Damian waży całe 16kg :) a młodszy braciszek już prawie 7!!! a ma dopiero 3 miesiące :p

My nie byliśmy nigdzie na wakacjach i kto wie czy pojedziemy. Mieliśmy lecieć do hiszpani ale mamy urwanie głowy z budową i sklepem więc może gdzieś niedaleko ze znajomymi śmigniemy na kilka dni i to wszystko

jadę zaraz do lekarza i pewnie położą mnie na oddział...:zawstydzona/y: choć będę walczyć żeby jak coś w poniedziałek...MAm krwotoki z odbytu...Boję się jak cholera,ale muszę działać...

Milusia - trzymam kciuki, musi być dobrze. A to tak nagle sie zaczęło?

Emalia - torba juz spakowana?

Kasiek - czasem trzeba przeczekać trudny okres, ale potem, za jakis czas nadrobicie. Ja w pierwszej pracy byłam 3 lata na umowę zlecenia, z szefową, która nie dawała urlopów :-:)O. Ale za to teraz mam umowy na stale, i urlop kiedy tylko mi sie zamarzy....

A jak juz przy urlopach jestem, to w czwartek juz ruszamy!!! Ale czekam i sie cieszę :p:p:p. Całe dwa tygodnie !!!!

Witam po latach wpadłam sprawdzić co u Was a tu cisza widzę nie tylko u nas wakacje :)

Pojawił się temat wagi maluchów.... no cóż my tez po bilansie widzę że wszystkich położę naszą wagą:))) całe 14,400 nie wspomnę o Olafie 9 lat i cale 24900 strach się bać co z nich wyrośnie

Dziewczyny, nauczycielki, rzedszkolanki mamy problem, Gaja od 3 dni słyszac o przedszkole dostaje torsji, zawsze bardzo chętnie chodziła teraz jest w innym budynku ale Panie te same, jak ja zabieram o 15 szał macicy nic, ani jednej torsji, jak wstaje rano i mowie ze idziemy do przedszkola od razu:(i w przedszkolu tez;( co robić??

reklama
Może jakieś dziecko opowiada o mamie? Albo taka faza, że więcej mamy potrzebuje? Natalka ma też takie fazy. Czasem nawet nie pomacha jak zostaje u babci, a czasem żegna się ze mną pół godziny I płacze...

Do góry