reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
poczytałam już sobie w necie, że tak może być nawet do 7r.z., trudno przeczekamy :/ olavip- u nas jest psycholog ale nie typowo dziecięcy, bo nie ma takiej potrzeby, jeśli jest to poradnia się tym zajmuje.
przy następnej okazji jeszcze się podpytam pediatry

Gosiak też jeszcze śpi w pieluszce, na razie ma suchą tak pół na pół, więc jeszcze wolimy zakładać....
Natomiast Piotrek zaraz skończy 8 lat i jak nie dopilnujemy, żeby nie pił 2 godziny przed spaniem to też jeszcze mu się zdarza... Rozmawiałam z dwoma lekarzami i na razie nie każą się martwić, zwłaszcza, że wpadki zdarzają się mu coraz rzadziej.... Rozmawiam też z innymi rodzicami kolegów Piotrka i Piotrek nie jest takim znów wyjątkiem....
Więc spokojnie, każdy ma swój czas...

Zyraffka, to nie pozostaje nic innego jak poczekać jeszcze ;-).

A jak tam Wasze urlopy? Czy jest jeszcze ktoras z Was, która czeka jak ja?
Jeszcze 2 i pół tygodnia, nie mogę sie juz doczekać...

My tez juz po urlopie :p zlecialo migiem ehhh...

Co do pieluch Miki jest calkiem bez :p nie ma wpadek, chyba ze wypije duuuzo picia przed snem :sorry: :-) na co mu nie pozwalam hehe

Witajcie my po i przed urlopem;)Co do sikania, Gaja moze wiadro wypic i w nocy ani kropelki nie popusci. Także wydaje mi się ze kazdy ma swój czas. A jak z wagą u Was???U nas 25,5 kg

reklama
Do góry