reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ufffffffffffffffff witam wieczorkiem:-)
Jakoś przetrwałam i nawet już udało mi się wrócić:-)
Na całe szczęście dużo nie pisałyście więc dało się to jakoś nadrobić.:-D
Rozmawiałam dzisiaj z moim promotorem i.............. okazuje się że moja praca właściwie w całości do poprawy, bo już mi w spisie treści namieszał i nakreślił:-)
Bezsensu czy on nie wie że jestem w ciąży, a kobiety w ciąży są mniej inteligentne:eek::eek::eek: Mam nadzieję że jak będę się bronić (mam nadzieję na początku czerwca) jak zobaczą taką brzuchatą to od razu dadzą mi spokój w obawie że im zaraz z nerwów urodzę:laugh2::cool2:

reklama
Faktycznie spokojne popołudnie tu dzisiaj...
My w ramach napływu energii sprzątnęliśmy nasz pawlacz- znaleźliśmy mnóstwo rzeczy poszukiwanych od lat i oczywiście mnóstwo zbędnych, popsutych gadżetów, które nareszcie wylądowały w śmietniku :-) Jestem z siebie dumna!
Rzeczywiście Avatarki super!
My nadal w ferworze zakupów, choć większość już opanowana- jeszcze tylko teściowa, jedna kuzynka, dwój wujków no i mężuś- z prezentem dla niego mam oczywiście największy kłopot...
Piotrek ogląda teraz bajkę, a zaraz będziemy buty czyścić, żeby Mikołaj nas jutro nie pominął :-D A później Mam talent- no ciekawa jestem...
Miłego wieczoru wszystkim!

Moje maluchy już od rana buty czyszczą hihi:-Di ciągle cos poprawiają:tak:a jacy grzeczni są:eek:mąż im powiedzial ze jak balagan w pokoju bedzie to Mikołaj nic nie zostawi:-p:-Dwszystko błyszczy...:szok::-D:-D:-D

może i szkoda że mokołajki nie są conajmniej raz w miesiącu...:sorry::-D

Moja Wiktoria też właśnie się wzięła za czyszczenie butów :-) ale najpierw stwierdziła że nie będzie ich czyścić tylko wywiesi skarpetę na prezenty:-)

Moje dziecko już dziś miało Mikołajki i już od godziny siedzi z tatą i bawią się ciastoliną:-D:-D:-D no i wyszło na to,ze już wiem co mężowi kupię pod choinkę: ciastolinę i mam męża z głowy:-D:-D:-D:-D

Moja dostała wczoraj ciastolinę, bo byli z przedszkola na wycieczce i tam tez był Mikołaj:tak:widzę że to popularny prezent:-D

ale za to jaki zajmujący:-D:-D
Patryk dostał ciastolinę z firmy Trefl z bohaterami z Klubu Myszki Miki i wiecie co, ona pachnie jak marcepan:-):-), czyli święta tuż, tuż:-D

reklama
czesc dziewczyny ja nie dawno wrocilam z uczelni i jestem tak wykończona że nawet nie mam sily nic pisac chciałam sie tylko przywitac i powiedziec Wam wszystkim dobranoc i słodkich snów buziaczki:-D:-D:-D;-)

Do góry