reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Gdyby nie ciąża to na pewno bym pojechała ją pożegnać niestety nie mogę
kpi23
Fanka BB :)
Ja też się dołożę do wieńca/ prezentu dla dziewczynek, poproszę nr konta.
Ciągle nie mogę przestać myśleć....
Ciągle nie mogę przestać myśleć....
ja niestety w czwartek też nie dam rady, za daleko dla mnie żeby jeździć w tą i z powrotem tym bardziej że w Poznaniu muszę być za tydzień
Lenka poprosze o nr konta
dziewczyny to świetny pomysł żeby zebrać i wydrukować posty Kasiulki dla dziewczynek, tym bardziej że one są tak małe i zapewne niewiele będą pamiętać
ech ciężko z tym wszystkim, Kasiu
[*]
dziewczyny to świetny pomysł żeby zebrać i wydrukować posty Kasiulki dla dziewczynek, tym bardziej że one są tak małe i zapewne niewiele będą pamiętać
[*]
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Fajnie byłoby jescze obrobić te posty nie zmianić tego co napisała Kasiulka ale dodać komentarz, świetny pomysł bardzo mi się podoba. Dodałabym jeszcze zdjęcia i formę kroniki-wspomnieńja niestety w czwartek też nie dam rady, za daleko dla mnie żeby jeździć w tą i z powrotem tym bardziej że w Poznaniu muszę być za tydzień
[*]
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Nr konta zbiórka na wieniec i paczkę dla dziewczynek!
25 1050 1575 1000 0022 8784 3623 Trzeba zebrać jak najszybciej bo do czwartku jeden dzień zanim spłyną przelewy! Proszę w tyt. wpisać nick BB oraz Dla Kasiulki!Jeśli by były chętne z innych grup to jak najbardziej proszę przekazywać nr konta! Kwota wg możliwości. |
reklama
Jezu nie umiem tutaj wejść bez łez.... Po prawej widzę Kasię z Haneczką to mi serce pęka!
Cobra Kochana odezwij się do mnie na pw
Nie wiadomo czy Lenka znajdzie towarzysza drogi , więc może być tak Kochane że kupi si interetowo wieniec i jakby Cobra się zgodziła w naszym imieniu towarzyszyć Kasi w jej ostatniej drodze byłoby super. A resztę pieniążków Lenka zrobi paczuszkę dla Dziewczynek. Klementinka Kochana cudowny pomysł! Jestem za
Stwórzmy grupę osób i każda z nas znajdzie wpisy Kasi od do Skleimy to potem w piękną księgę pamięci. Zrobimy projekt i się wydrukuje i oprawi. Jeszcze mi przyszło do głowy w między czasie byśmy sobie tutaj postanowiły , że do póki tutaj będziemy w urodziny Dziewczynek będziemy im wysyłać jakieś paczuszki? Co Wy na to?
I tak sobie myślę ŻE WSZYSTKIE JESTEŚCIE TAKIE WSPANIAŁE! Nie wiem czy jest na bb jakaś grupa , która od tylu lat tak się trzyma jak Nasza? Tworzymy rodzinę Ja Was Kocham i uwielbiam! Zawsze byłyście przy mnie jak miałam złe i dobre dni. Rozumiecie wszystkie człowieka smutki i radości! Jesteście wspaniałe!
Trzeba zrobić nasz ZLOT Koniecznie ! Wtedy uściskam każdą z osobna!
Cobra Kochana odezwij się do mnie na pw
Nie wiadomo czy Lenka znajdzie towarzysza drogi , więc może być tak Kochane że kupi si interetowo wieniec i jakby Cobra się zgodziła w naszym imieniu towarzyszyć Kasi w jej ostatniej drodze byłoby super. A resztę pieniążków Lenka zrobi paczuszkę dla Dziewczynek. Klementinka Kochana cudowny pomysł! Jestem za
Stwórzmy grupę osób i każda z nas znajdzie wpisy Kasi od do Skleimy to potem w piękną księgę pamięci. Zrobimy projekt i się wydrukuje i oprawi. Jeszcze mi przyszło do głowy w między czasie byśmy sobie tutaj postanowiły , że do póki tutaj będziemy w urodziny Dziewczynek będziemy im wysyłać jakieś paczuszki? Co Wy na to?
I tak sobie myślę ŻE WSZYSTKIE JESTEŚCIE TAKIE WSPANIAŁE! Nie wiem czy jest na bb jakaś grupa , która od tylu lat tak się trzyma jak Nasza? Tworzymy rodzinę Ja Was Kocham i uwielbiam! Zawsze byłyście przy mnie jak miałam złe i dobre dni. Rozumiecie wszystkie człowieka smutki i radości! Jesteście wspaniałe!
Trzeba zrobić nasz ZLOT Koniecznie ! Wtedy uściskam każdą z osobna!