reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, nie otrzymałam informacji kiedy pogrzeb:(Także czekamy....jesli dostane wolne i wszystko się poukłada tak jak powinno to chce bardzo uczestniczyć w ostatniej drodze Kasiulki;(Dzisiaj wzięłam wolne bo nie funkcjonuje!
Mam pytanie czy ktoś jest na naszym forum z Poznania bądź okolic??Czy ma ktoś kontakt z Cobrą??

reklama
ja również jestem za, jak będzie coś wiadomo to dajcie znać

co do pogrzebu ja w przyszłym tygodniu będę w Poznaniu, jeśli będzie już wiadomo kiedy to będę chciała tak wszystko zorganizować żeby towarzyszyć Kasiulce w ostatniej drodze

Witajcie, nie otrzymałam informacji kiedy pogrzeb:(Także czekamy....jesli dostane wolne i wszystko się poukłada tak jak powinno to chce bardzo uczestniczyć w ostatniej drodze Kasiulki;(Dzisiaj wzięłam wolne bo nie funkcjonuje!
Mam pytanie czy ktoś jest na naszym forum z Poznania bądź okolic??Czy ma ktoś kontakt z Cobrą??

No jestem , jak dacie mi znać kiedy i gdzie,to też mogę uczestniczyć w pogrzebie...

Dziewczyny ja wciaz nie moge w to uwierzyc....Nie ogarniam....ciagle mysle o dziewczynkach....Jezu, jak moglo to sie tak skonczyc....Co do wienca jak najbardziej....Czekam tylko na numer konta...Patrze na zdjecie Kasi z Hanulka...obie piekne szczesliwe...nie rozumiem dlaczego los byl tak okrutny!

na FB jest wiadomość
Pogrzeb Kasi jest w czwartek 20.03 o godz 12.00 na cmentarzu przy ulicy Jasna Rola w Naramowicach..

reklama
ja bym poprosila numer konta z ibanem,

ciagle to do mnie nie dochodzi, mialo byc lepiej,
na grupie mozna znalezc jeszcze swieze wpisy od Kasi...

co do wpisow tutaj to tez poymslalam czy daloby sie wydrukowac jej wpisy, zrobic taka ksiazke dla dziewczynek, piekna pamiatka po mamie z czasow ciazy i maciezynstwa

Do góry