reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Oj wreszcie wróciłam ciesze się że mam to z głowy troche prezentów kupione i najważniejsze buciki na ślub też już są:-)i to jakie śliczne tylko troszke wysokie12cm ale dam rade najwyżej wezme baletki na przebranie:tak:

reklama
ewelinka przypomnialas mi moje przygotowania do slubu, ktory byl we wrzesniu
sie rozmarzylam...
wtedy wydawalo mi sie to stresujace a teraz chetnie wrocilabym do wybierania bucikow itd

agast22-też nigdy nie jeżdze w sobote ale miałam20% zniżki w aldo na buty więc pojechałam z samego rana nie było takiej tragediianacznik-mój też tak ma a jakby poczuł kolegów i wódeczke też wyzdrowiałby szybciutko:tak:kajdusia-my też przed ciążą często wieczorkami jakieś piwko popijaliśmy a teraz jak ja nie pije to mój też nie chyba mi smaka nie chce narobić ale ja i tak narazie nie mam ochoty

witam was serdecznie fajnie widziec tyle pozytywnych -postów widze ze temat swiat na dobre zagoscil na naszym forum super

ja wiekszosc prezentow kupuje internetowo, wtedy omija mnie goraczka zakupow, pospiech itd
a jeszcze czesto sie zaoszczedzi bo np empik online ma taniej niz w normalnym sklepie

z mezem prezentow sobie w tym roku nie robimy, kupilismy sobie to co kazde z nas chcialo, ja aparat:-)

jestem wykonczona
posprzatalam, ugotowalam, jeszcze prasowac chcialam ale juz zostawie na inny dzien
zjadlam obiad, pyszna zupe brokulowa i mi cisnienie chyba spadlo bo mysle tylko o spaniu

Wróciłam z imprezki mikołajkowej. Dzieci zadowolone. Fajnie było bo to impreza zamknięta organizowana przez policje( mamusia jest jedną z nich ) i naprawdę było miło.
Moje kochanie zrobiło mi niespodziankę i jak wróciłam to zastałam palące się ognisko. Zjadłam kiełbaskę i czekam teraz na pieczone ziemniaczki. Mniam....

Wróciliśmy z rorat:-)moje dziecko ambitnie dzień w dzień chodzi, a myslałam że zapał jej minie:-)
prezenty świąteczne też w zasadzie mam już kupione, został mi mąż i brat, ale przynajmniej jest pomysł:-):-):-)

dzisiaj idę na pępkowe:-) do sąsiadki normalnie zaszaleje i ... soczek wypije:-) miłego wieczoru:-)

reklama
dziewczyny widać,że jest weekend , bo spokojnie tutaj,
ja skończyłam ogarniać mieszkanie i zaliczyłam obowiązkowo drzemkę:-D:-D i odrazu jakoś mi lepiej.
chciałam zauważyć, że macie świetne Avatarki :-):-), fajnie jest tak sobie wyobrazić każdą z Was
idę coś przekąsić, bo podczas snu spaliłam obiadek i dzidziuś upomina się o posiłek;-)

Do góry