reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam w dwupaku:-)
Do północy nigdzie się nie wybieram,a jak zacznę pfu pfu rodzić to pójdę spać udając ze to mnie nie dotyczy:-D
Nasza Księżniczka w sobotę ważyła już 3150g,więc do terminu jak posiedzi to będzie kawał baby:-D

Dziewczynki życzę Wam już wszystkiego naj naj naj lepszego w nowym roku,oby w następnym było jeszcze więcej fasolek:-)

reklama
cześć Dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywam ale jakaś totalna niemoc mnie ogarnęła:-:)-:)-(

Życzę Wam samych wspaniałych chwil w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia!!!! Spełnienia planów i marzeń :-)))))))))

ja poza zdrowiem chciałabym tylko nieskończoną cierpliwość, nic mi więcej nie trzeba :-)

kasiek- ślicznie wyglądasz, zgrabniutka, brzusio fajniutki a Damiś jak zawsze przystojny i uroczy :-)

julia- jak się czujesz??

milusia- dasz radę to terminu, wszystkie tak mówią pod koniec ciąży, ze lada chwila rodzą a kulają się i kulają, Tobie szybkiego, sprawnego i szczęśliwego rozwiązania życzę :-) i też nieograniczonej cierpliwości hihi

Dziewczyny rowniez Wam zycze Szczesliwego Nowego Roku!!! Zeny jeszcze lepszym rokiem !!! I spelnienia Waszych Marzen!!!

Zyrrafko a ja jak sie czuje? Jakbym miala 60lat:-\ mdlosci mecza ktore powoduja moja dysfunkcje w zyciu codziennym:-\ licze ze za jakis czas to minie i bede mogla cieszyc sie z ciazy! W czwartek mam wizyte zobaczymy co lekarz powie...

Szczęśliwego Nowego Roku!!! oby był jeszcze lepszy:-)
Ja Nowy Rok przywitałam z gorączką prawie 40 stopni-ledwo żyje:baffled: Mam nadzieję,że cały rok nie będę chorować.
NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY:-)

Hej, dziewczyny!!!!
Wiem ze rzadko tu bywam....ale dzis jestem przerazona.....Obudzilam sie rano....Krew we slinie, wybroczyny na ustach i na ciele....Nie tak tragicznie jak trzy lata temu ale wyglada to tak dokladnie samo jak wtedy...Na 16.30 jestem umówiona do lekarza...Tak sie boje ze to znowu plytki ....Tych wybroczyn nie jest duzo...ale sa...wtedy bylam cala zsypana teraz tylko tak punktowo...ale czuje krew w buzi i mam kilka tych kropek na ustach....Trzymajcie kciuki za mnie...Please...6 tygodni temu rbilam badanie i bylo 182tys plytek wiec jestem zaskoczona dzisiejsza sytuacja!!!!

Niestety potwierdzilo sie :-( ....Jutro sie dowiem ile plytek dokladnie alewyglada na to, ze nie za duzo :-( .....Jestem zalamana .... Najgorszy moment....Siostra rodzi lada dzien, babcia ma raka i przez sepse w kolanie jest praktycznie unieruchomiona....Wszystko na raz...A ja za miesiac mam zabukowany bilet do Polski i nie wiem czy polece....Masakra jakas :-(

reklama
Do góry