Agi kochana daj znac co u ciebie mam nadzieje ze to falszywy alarm!!!!!
Zyrafka o matko, mam nadzieje ze antybiotyk dziala, zdrowka dla malej!
nadika daj znac po wizycie oby to nic powaznego nie bylo!!
Milusia trzymaj sie, ospa przejdzie raz dwa, angine zwalczy antybiotyk a gliste pokonacie pewnie po wszystkim..izolacja to dobry pomysl a ty zrob wszystko zeby chociaz na samym poczatku dawac malej troche twojego mleczka bo tam bedzie miala przeciwciala na te wszy
stkie choroby. Buziaczki kochana i nie denerwuj sie, i trzymam kciuki za mega szybki porod (moze przebijesz moje 4 minuty partych :-))
gosiagro co u was?
Lena jak u Gai, podzialalo usuniecie migalka?
Mi powoli nerwy sie uspokajają ale mialam mega dołki..powoli chyba sie jednak umysl przyzwyczaja ze zycie się odmieniło i jest dwójka do ogarniecia, ale sporo łez trzeba było wylać
Mila jest strasznym łakomczuszkiem, dokarmiamy ją mm ale mam nadzieje ze mojego mleczka starczy jeszcze chociaz na miesiąc, nie chce mi sie walczyc o laktacje tak jak z Lilą, poza tym mała tak ulewa że az strach, (
zyraffko wy tez przez to przechodziliscie prawda? zagęszczalas jej mleko, mieliscie stwierdzony refluks?) mam nadzieje ze przybiera w miarę ok bo z Lilą siedzielismy ciagle na granicy normy..Na szczescie po mm przez to ze jest geste troche w brzuszku zostaje, ehhhh wiadomo chcialoby sie dac co najlepsze ale co jest najlepsze z drugiej strony...ciezko mi tez przy dwojce karmić 40 minut z jednego cyca ...
Nie mam sie komu wyzalic to chociaz tutaj wam posmęce buhuuuuuu