reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Kasiek1983
Cudnie!! Tylko piłeczka ci odstaje:-):-) Damiś juz duży kawaler Buziaki :*
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
milusia - trzymam kciuki...oby do stycznia to Zosienka bedzie o rok mlodsza...MOja siostra tez od wczoraj ma skurcze i sie modli zeby dala rade do stycznia....termin ma na 12 stycznia :-) ....Wiec kciukasy za Was obie :-)
kasiek - slicznie wygladasz, brzusio przeuroczy :-)
kasiek - slicznie wygladasz, brzusio przeuroczy :-)
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam się swiątecznia-Chcę Wam złożyć spóźnione życzenia świąteczne przedewszystkim ZDRÓWKA bo teraz dopiero doceniłam po operacji Gai jak ono niezwykle jest ważne, tym co chcą mieć dzidziusia szybkiego zajścia, tym ktore są przed porodem szybkiego i bezbolesnego porodu, a te które już urodziły, by Wasze pociechy były zdrowe, szczęśliwe i kochały Was całym sercem.
Dzisiaj mija miesiać jak Gaja jest po operacji, nie wiem czy cud czy jakaś nagroda od Boga ale nie ma od operacji ani kataru ani kaszlu, jestem w 100%przekonana, że podjęcie decyzji o operacji było w pełni świadome i nie żałuję tego.Teraz wiem co to znaczy cieszyć się świętamia tak praktycznie każde święta od urodzenia były do bani bo wiecznie coś.
Mąż namawia mnie na drugie dzieciątko ale to chyba jeszcze nie ten czas.
Dzisiaj mija miesiać jak Gaja jest po operacji, nie wiem czy cud czy jakaś nagroda od Boga ale nie ma od operacji ani kataru ani kaszlu, jestem w 100%przekonana, że podjęcie decyzji o operacji było w pełni świadome i nie żałuję tego.Teraz wiem co to znaczy cieszyć się świętamia tak praktycznie każde święta od urodzenia były do bani bo wiecznie coś.
Mąż namawia mnie na drugie dzieciątko ale to chyba jeszcze nie ten czas.
Kasiek1983
Lena - może właśnie już pora na Ciebie? Gajusi przydałaby się siostrzyczka lub braciszek ;-)
reklama