reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Heloł :-):-):-)

No to już zdradzam wynik :) A więc beta z dzisiaj 24,93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Podwoiła się :-D

Dziękuje za wszystkie wspaniałe słowa i kciukaski :tak::tak::tak:

Anecznik- idz na bete bo jeszcze dzisiaj na czułym tescie wyszła ledwo widoczna. Więc testy można o kant du....roztrzaskać. Trzymam kciuki kochana :)

reklama
Emalia no wreszcie, ale wystawiłaś naszą cierpliwość na próbę ale gratuluję ogromnie, żeby teraz już wszystko było nudnie, książkowo i bezproblemowo a fasolka rosła i rosła i rosła :-D:-D a Ty razem z nią;-)

ale nam się ostatnio tu ciężarowek namnożyło, przez ekran zarażacie, ja to chyba na wszelki wypadek będę się musiała z tąd ewakuować chyba

a ja dziś jak zaszyłam się w kuchni obiad robić tak dodatkowo machnęłam sałatkę i ciasto ( Asia Twoje ostatnie z jabłkami - jeszcze się piecze ale pachnie obłędnie)

Koriander hop hop a Ty gdzie? chyba musisz codziennie sie meldować co by nam tu po cichu nie urodzić?

Yoshe oby teraz chłopaki od chorób trzymali się z daleka, wystarczy już

Milusia a Ty jak stoisz z przygotowaniami na powitanie Zosiaczka? wszystko gotowe, torba spakowana??

yes:-) Pisałam ostatnio że tyle kasy wydalismy na to wszytsko, że teraz chlebek z masełkiem będziemy jeść,temu Percia szynki mi już śle:-D hehe Torba moja spakowana-Zosiaka rzeczy przyniesie tatko jak trzeba będzie żeby tego nie tarmosić:tak: <wcale wszytsko nie różowe>:-):sorry2:

Emalia super!!!Gratulację
Percia a to Ci Zosiak:szok: Szybka baba:szok:

Uf aż 3 na raz zafasolkowałyście:szok:

Ostatnia edycja:
o matko ale newsy tutaj!:szok::-D

emalia ogromne gratulacje, nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!! Teraz bede caly czas trzymac kciuki zeby bylo dobrze, no i czekamy na wiadomosc czy jedno czy dwa sie rozwijają :tak::tak:
anecznik ja tez polecam bete, bo testy potrafia platac figle
Perfeciu my ciebie tez kochamy nie znikaj nam na tak dlugo :-p A Zosia to niesamowita kobita, mnie wcale nie dziwi ze juz probuje raczkowac. Nie martw sie kazde dziecko ma swoje tempo, jesli jest gotowa to i wstanie za miesiąc :tak:
eagle no postaram sie meldowac, na razie odchodzi mi czop w którego istnienie nie wierzylam :cool2:

Koriander - ojj to już niedługo!!! :)) ale się cieszę! EMALIA- ale super!!!Kochana oby teraz było wsio ok!Zdrówka dla Was obu! Percia - hihi Zośka zdolna kobita! Yoshe - to dobrze! Obyście już byli zdrowi jak rybki! ii doczytałam ANECZNIK!!i dla ciebie gratki i zdrówka! Matko toście się rozpisały hihi. U nas po staremu..chyba - bida i tyle a dzieciaki łobuzują

Ostatnia edycja:
Uf aż 3 na raz zafasolkowałyście:szok:
aż starch się bać, prawie jak zaraza jakaś ;-):-D:-D:-D
o matko ale newsy tutaj!:szok::-D
eagle no postaram sie meldowac, na razie odchodzi mi czop w którego istnienie nie wierzylam :cool2:
mi tylko w pierwszej odchodził i po 6 dniach pojawiła się Asiula, czyli już tuż tuż

Koriander - ojj to już niedługo!!! :)) ale się cieszę! EMALIA- ale super!!!Kochana oby teraz było wsio ok!Zdrówka dla Was obu! Percia - hihi Zośka zdolna kobita! Yoshe - to dobrze! Obyście już byli zdrowi jak rybki! ii doczytałam ANECZNIK!!i dla ciebie gratki i zdrówka! Matko toście się rozpisały hihi. U nas po staremu..chyba - bida i tyle a dzieciaki łobuzują
oj moje tez sie dziś nałobuzowały, cały dzień pada, nici ze spaceru, dobrze że juz śpią.....

Hej dziewczyny w w ten weekend na wyjazdach więc będę się robic test we wtorek rano i w zależności od wyniku wieczorem idę do gina prywatnie, moja niestety dopiero w połowie grudnia ma miejsce. Jeszcze to do mnie nie dochodzi :-) Rodzinka częstuje mnie pysznymi likierami a mi już argumentów brakuje by odmawiac i żeby nikt się nie domyślił :-) Postanowiliśmy bowiem że dopiero na święta powiemy i mamy w razie czego prezent z głowy :-D :-D

Czy zostały jeszcze jakieś dziewczyny starające?? Czy w tym miesiącu hurtowo wszystkim się udało??

Cześć z rana

Koriander spokojnie z tego co pamiętam to może odejść kilka godzin przed ale równie dobrze 2 tygodnie

Anecznik oj to musisz wiarygodne wymówki szykować zeby nikt się nie domyślił aż do świąt

a ja czekam aż chlopaki pójdą spać ( nie wiem na ile to możliwe) ale Tomek nie spał wczoraj w dzień i padł przed 18, w rezultacie wstał o 5.30 i do towarzystwa obudził Michała ech.... może jakimś cudem uda się że w dzień pośpią chwile
bo nawet może kawy mi nie pomoże

reklama
Do góry