reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Postaram się dzisiaj wepchnąć wieczorem do gina póki jeszcze nie krwawię i zobaczymy co powie. Co prawda jestem na lekach ale one nic nie pomagają. Trzeba będzie bardziej dogłębnie szukać powodu ,że dzidzia nie chce się zadomowić. Choć zrobiłam już całą stertę badań i wsio dobrze.

Anecznik- trzymam kciuki za Ciebie :*

reklama
hej

Gosiagro oj to Majusia też już za kandydatami się rozgląda :-D, fajnie że urodzinki udane z reszta jak mogłoby byc inaczej

Olavip dobre z tym 1 miejscem:-D:-D

Anecznik
i jak po wizycie?

Emalia oj przytulam mocno, mogę sobie wyobrazic tylko jak Ci ciężko, udało sie dostać do gina? co on na to?? moze jeszcze nie wszystko stracone

a ja pomalutku rozglądam się za prezentami mikołajkowymi, dzieciaki kiedyś napracowały się nad listami wiec czas działać

Emaila poki co trzymam kciuki bo cuda sie zdarzaja! jak po wizycie?!!

Anecznik no ja mam w sobote wizyte, dzis bylam na becie HCG i jest 5540,13 :):) wiec jak narazie wszystko prawidlowo:) trzymam kciuki by kreska zrobila gruba i ciemna a takze za wizyte w czwartek!!! koniecznie daj znac!:)

A ja jakis postep zrobilam z wlosami, przez to ze jestem w ciazy musialam wszystkie leki odlozyc...wiec juz na glowe dostawalam ze moze do porodu lysa bede bo tak naprawde niewiem co mi jest...;/ wiec w prezencie gwiazdkowym zapisalam sie do Kliniki na diagnostyke , mam nadzieje ze odpowie na moje pytania.

Pierwsza
A ja od jutra zaczynam kurs kosmetyczny:-)<fuks> :-D
nie wiem jak Zośka na to ale ma siedzieć grzecznie żeby mama mogła się spełniać:-D jak się urodzi to w nagrodę zrobię jej paznokietki:-D

reklama
:-(

Anecznik jezeli to bylby 5tc to za dwa tyg pewnie znow bys musiala isc, by sprawdzic czy sie rozwija prowidlowo i czy serduszko pika... :-) ja bym poszla za ten czas ;-) musisz pomyslec

Do góry